Life

Mihai Bobonete, fan Românii au talent dinainte de a fi jurat: „Emisiunea merge cu șprițul”

În ediția de vineri, 29 aprilie 2022, a emisiunii Românii au talent, Mihai Bobonete a dezvăluit cum urmărea emisiunea înainte să devină jurat dar și ce s-a schimbat între timp.
29.04.2022 | 21:09
Mihai Bobonete fan Romanii au talent dinainte de a fi jurat Emisiunea merge cu spritul
Mihai Bobonete este fan Românii au talent încă de la începuturile emisiunii. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete s-a alăturat familiei Românii au talent începând cu sezonul 12. Actorul din Las Fierbinți a dezvăluit în timpul ediției de vineri, 29 aprilie 2022, a show-ului de talente, că era fan al producției încă dinainte de a deveni jurat.

Cum obișnuia Mihai Bobonete să urmărească Românii au talent, înainte de a devenit jurat în emisiune

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur s-au alăturat Andrei și lui Andi Moisescu la masa juriului Românii au talent în sezonul 12 al emisiunii. Cu toate acestea, actorul din Las Fierbinți era fan al show-ului înainte de a face parte din el.

ADVERTISEMENT

În ediția difuzată pe 29 aprilie a emisiunii, în timpul unei discuții cu colegii săi, Mihai Bobonete a dezvăluit cum obișnuia să urmărească emisiunea, dar și ce s-a schimbat odată cu noul sezon.

„Trebuie să spun că eu mă uit la Românii au talent de la primul sezon. De obicei, vineri seara mă prinde în bucătărie. Am televizor și acolo. Dau pe Românii au talent pentru că merge foarte bine cu șprițul emisiunea asta.

ADVERTISEMENT

Adică, atunci când nu mai ai subiecte de discuție la o masă cu prietenii, dai televizorul și-l lași pe Românii au talent. E, în momentul în care se aude vocea, fără să mă uit spre televizor apare, ‘Ia, taci, mă! Ia uite ce plămâni are doamna’. Că discutăm la nivelul ăla” a povestit Mihai Bobonete.

Ce s-a schimbat de când Mihai Bobonete a devenit jurat la Românii au talent?

Colegii de la masa juriului s-au amuzat, ba chiar și l-au imaginat pe Mihai Bobonete în ipostaza descrisă de el. De asemenea, actorul din Las Fierbinți a explicat ce s-a schimbat în familia lui de când a devenit jurat în emisiunea Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Astfel, el a hotărât să le ceară familiei și prietenilor, alături de care urmărește fiecare ediției a concursului, să nu comenteze momentele în care el jurizează.

„Îți jur! Sunt o grămadă de vineri, că vinerea au școală copiii, n-ai planuri de ieșire, de nu știu ce. Vineri seară, de obicei, la Românii au talent, asta era. 

ADVERTISEMENT

Iar cât a fost Vocea României, bărbații nu aveau acces. La Românii au talent suntem primiți, avem voie. Dar anul ăsta cred că o să fiu puțin mai egoist.

O să le zic, ‘Băi, pe numere aveți voie să vorbiți, dar când deschid eu gura…Vă rog eu frumos!’”, a spus juratul show-ului de talente. 

ADVERTISEMENT