Life

Câți bani au luat vedetele de la Ferma. Concurentul care a câștigat cel mai mult

29.10.2020 | 10:53
Cati bani au luat vedetele de la Ferma Concurentul care a castigat cel mai mult
Câți bani au luat vedetele de la Ferma. Sursa foto: protvplus.ro
ADVERTISEMENT

În trecut, reality show-ul “Ferma” spărgea audiențele pe Pro TV, iar vedetele participante terminau competiția cu sume mari de bani. Anul acesta, pandemia le-a afectat bugetul, așa că onorariile au fost semnificativ mai mici. 

Producătorii nu erau siguri că cel de-al cincilea sezon al emisiunii se va filma în acest an din cauza restricțiilor pe care le-a impus pandemia.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, concurenții nu s-au putut bucura de sumele mari oferite în anii trecuți, relatează click.ro. Vedetele au fost nevoite să se adapteze noilor condiții.

Câți bani au luat vedetele de la Ferma

“Ferma: Orășeni vs. Săteni” s-a filmat în perioada august – septembrie timp de 37 de zile. Locația aleasă pentru acest sezon a fost cea din 2015, mai exact ferma din Cocani, județul Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Înainte ca filmările să înceapă oficial, concurenții au rămas cinci zile în izolare pentru a fi siguri că niciunul dintre ei nu este infectat cu noul coronavirus.

Potrivit surselor Click!, George Burcea, eliminat în episodul de marți seara, ar fi încasat 20.000 de euro, iar Anda Adam 25.000 de euro. Cezar Ouatu a obținut aproximativ 4.500 de euro de pe urma competiției.

ADVERTISEMENT

Giulia Nahmany a obținut 5000 de euro în cadrul show-ului, iar Bogdan Stoica a plecat cu 11.000 de euro. Actorul Paul Diaconescu a câștigat 11.000 de euro, iar Anna Lesko 27.000 de euro. Restul concurenților care au ajuns până în finală s-au apropiat de suma de 30.000 de euro.

Augustin Viziru ar fi obținut 50.000 de euro și există zvonuri cum că el ar fi marele câștigător al competiței, însă nimeni nu poate spune cu precizie până la ultimul episod. Alina Pușcău a petrecut puțin timp la “Ferma”, însă nu se știe ce sumă a obținut.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a avut parte de o experiență pe care nu o poate uita. Coprezentatoarea de la “Vorbește lumea” a obținut aproximativ 27.000 de euro. Și norocul a fost de partea ei nu doar în plan financiar, ci și sentimental. Vedeta a încheiat competiția cu un iubit, George Burcea.

Condiții diferite de filmare la ediția din acest an

Concurenții care au participat la ediția din acest an au avut parte de alte condiții în timpul filmărilor. În afară de izolarea ca măsură de siguranță, aceștia au avut foarte puțin contact cu echipa.

Din cauza pandemiei, cei din echipă nu au intrat în spațiul vedetelor, cu mici excepții atunci când aveau nevoie de ajutor medical. Chiar și atunci, aceștia au purtat combinezoane și măști de protecție, încercând pe cât posibil să păstreze distanța.

În timpul testimonialelor, participanții păstrau distanța față de redactorii emisiunii și aveau un paravan din plastic între ei.

 

ADVERTISEMENT
Tags: