Life

Câți bani câștigă Bobiță, Dorel și Celentano din Las Fierbinți. Am aflat sumele și surpriza este una uriașă

Am aflat salariile actorilor din Las Fierbinți. Ce sume încasează Bobiță, Dorel sau Celentano din cel mai tare serial de la Pro TV. Surprizele sunt destul de mari
05.08.2023 | 10:00
Cati bani castiga Bobita Dorel si Celentano din Las Fierbinti Am aflat sumele si surpriza este una uriasa
Câți bani câștigă actorii din Las Fierbinți. Sursa foto - protv.ro
ADVERTISEMENT

Așa cum se spune, râsul este cel mai bun medicament, iar cei trei actori din serialul popular Las Fierbinți, Bobiță, Dorel și Celentano, știu cu siguranță cum să ne distreze. Însă v-ați întrebat vreodată cât de mult sunt plătiți acești maeștrii ai comediei pentru talentul lor? Am făcut niște cercetări și am aflat sumele. Și surpriza este una uriașă!

Secretul salariilor actorilor din Las Fierbinți

Serialul Las Fierbinți, o producție ProTV care s-a bucurat de un succes uriaș în România a propus personaje neconvenționale care au câștigat inimile multor români. În spatele scenei, însă, lucrurile sunt și mai interesante. Sumele pe care le câștigă actorii principali sunt cu adevărat impresionante.

ADVERTISEMENT

Să începem cu Celentano, personajul îndrăgit pentru bunătatea lui naturală și poantele sale spuse la beție. Cât de bine este plătit actorul care îl interpretează pentru a ne face să râdem? Conform Ziare.com, se pare că actorul din Las Fierbinți încasează o sumă substanțială. Dar nu este vorba doar de bani. Așadar, te-ai întrebat vreodată cât de frumușel este compensat actorul care îl aduce la viață pe bețivul satului pentru a ne stârni hohote de râs?

Bobiță, Dorel și Celentano: Cât câștigă personajele preferate din Las Fierbinți

Cancan.ro ne dezvăluie că liderul în topul salariilor este Adrian Văncică, alias Celentano, care bagă în buzunar nu mai puțin de 1500 de euro pentru fiecare episod. Adică, simplu calcul, 4500 de euro pe săptămână. Deci, dacă ne jucăm cu cifrele, ajungem la frumoasa sumă de 18.000 de euro pe lună!

ADVERTISEMENT

Și Bobiță și Dorel, cei doi frați și prieteni ai lui Celentano, care ne fac mereu să ne amuzăm cu isprăvile lor sunt foarte bine recompensați pentru talentul lor.

Înainte de a dezvălui sumele, trebuie subliniat un lucru important. Banii pe care îi câștigă acești actori nu sunt doar o reflectare a popularității lor, ci și a valorii pe care o aduc serialului. Ei sunt sufletul Las Fierbinți și, fără îndoială, motivele pentru care milioane de români se uită la acest show.

ADVERTISEMENT

Cine este cel mai bine plătit actor din Las Fierbinți

Mihai Bobonete sau Bobiță, personajul care a câștigat inimile publicului, ia acasă un salariu de 1000 de euro pentru fiecare episod în care apare. Într-adevăr, pare a fi o răsplată pe măsură pentru talentul său incontestabil de a ne face să râdem.

La fel de bine plătit este și Costi Diță, actorul care îl interpretează pe Giani. El primește, de asemenea, 1000 de euro pentru fiecare episod, demonstrând că popularitatea și aprecierea publicului pot aduce, într-adevăr, beneficii financiare semnificative. Este și cazul lui Dorel, adică Mihai Rait. Și el ar încasa o mie de euro pentru fiecare episod în parte. Anca Dumitra, sau mai bine spus Gianina, câștigă 500 de euro pe episod.

ADVERTISEMENT