Life

Câți bani câștigă Răzvan Simion și Dani Oțil! Matinalii de la Antena 1 sunt plătiți regește! Exclusiv

Răzvan Simion și Dani Oțil de la Antena 1 sunt plătiți regește pentru ceea ce fac, cel din urmă având însă și afaceri deosebit de rentabile.
22.11.2022 | 17:07
Cati bani castiga Razvan Simion si Dani Otil Matinalii de la Antena 1 sunt platiti regeste Exclusiv
Răzvan Simion și Dani Oțil câștigă bani frumoși, suficienți să își poată răsfăța partenerele de viață / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt cel mai longeviv cuplu de prezentatori din România. Cei doi au reușit, de-a lungul ultimilor ani, să facă istorie cu matinalul de la Antena 1, iar rezultatele pe care le au în topul audiențelor i-a transformat și în vedete plătite regește. Pe lângă banii pe care îi câștigă din televiziune, Dani Oțil mai are și câteva afaceri din care reușește să obțină profituri cât se poate de bune.

Câți bani câștigă Răzvan Simion și Dani Oțil, matinalii de la Antena 1

Dani Oțil a cheltuit, zilele trecute, o sumă uriașă pentru a-și răsfăța soția, pe Gabriela, cu un cadou fabulos de ziua ei de naștere: o mașină de zeci de mii de euro, de lux. Impresionată, Gabriela Oțil, i-a mulțumit cu lacrimi în ochi matinalului.

ADVERTISEMENT

E adevărat, Dani Oțil a ajuns în situația de a-și permite să cheltuiască sume colosale pentru a-și face soția fericită. Iar asta vine după ce, ani la rândul, a muncit zi de zi aproape, iar alături de Răzvan Simion a reușit să se impună în lumea televiziunii, cei doi matinali ai Antenei 1 fiind și cel mai cunoscut cuplu de prezentatori ai micului ecran.

Succesul pe care îl au de atâția ani este susținut și de rezultatele de audiență ale emisiunii pe care o prezintă cei doi, Neața cu Răzvan și Dani reușind să se impună ca lider de necontestat al tronsonului orar de dimineață.

ADVERTISEMENT

Toate acestea, așa cum e de așteptat, le-au adus și bani serioși celor doi prezentatori ai emisiunii matinale de la Antena 1, atât Dani Oțil, cât și Răzvan Simion fiind printre cele mai bine plătite vedete de televiziune. Iar pe lângă salariul lunar, cei doi au și afaceri care aduc profituri frumoase.

Dani Oțil, profituri de milioane din afaceri

Dani Oțil a reușit, de-a lungul anilor, să își clădească un adevărat imperiu de afaceri. Simpaticul prezentator al emisiunii Neața de la Antena 1 are, conform datelor consultate de FANATIK, nu mai puțin de șase companii, cinci dintre ele având activitate în ultimul an fiscal.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform datelor publice, matinalul deține firmele Dani Otil, Doi Melci Grăbiți (activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune), Impresso Lounge, Grătar și Vorbe (restaurante) și Funracer, Aliksir Nutrition (comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet).

Conform bilanțului depus, conform legii, pentru anul fiscat 2021, companiile pe care Dani Oțil le deține în domeniul activităților legate de televiziune au obținut o cifră de afaceri de circa 1,75 milioane de lei (în jur de 350.000 de euro). Profitul a fost pe măsură: peste 930.000 de lei, adică în jur de 175.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Companiile pe care Dani Oțil le deține în domeniul restaurantelor sunt la ”capete opuse. Mai exact, una a obținut un profit record, cealaltă a raportat pierderi. Mai exact, compania la care Dani Oțil este implicat, Grătar și Vorbe, a avut o cifră de afaceri de peste 5,1 milioane de lei (peste 1 milion de euro) și un profit de aproape 1,5 milioane de lei (300.000 de euro), în timp ce cealaltă firmă a raportat pierderi de 120.000 de lei, la o cifră de afaceri de 80.000 de lei.

Firmele care se ocupă cu comerțul nu au mers prea bine, una raportând 0 ca activitate fiscală, iar cea de-a doua înregistrând o pierdere de 16.000 de lei, adică undeva în jurul a 3.200 de euro.

Răzvan Simion, afaceri din imagine

Răzvan Simion, ”perechea” lui Dani Oțil de pe micile ecrane, are, la rândul lui, două firme, conform datelor obținute de FANATIK. Una dintre acestea, Music Max Events, este însă inactivă fiscal.

Cea de-a doua însă, Vânătorii De Zmeie, care are ca obiect de activitate producția cinematografică, video și de programe de televiziune a înregistrat sume serioase, Răzvan Simion, vedeta Antenei 1, având cu ce se ”lăuda”, pe lângă nenumăratele reclame în care apare, singur sau alături de frumoasa lui iubită, Daliana Răducan.

Astfel, firma matinalului a obținut în ultimul an fiscal o cifră de afaceri de aproape 1,4 milioane de lei (aproape 300.000 de euro), și a raportat un profit net de 344.000 de lei, adică în jur de 70.000 de euro.

ADVERTISEMENT