Life

Câți bani cere Adi Minune pentru a-ți cânta o oră de Revelion. Suma nu este pentru orice buzunar

Tariful pe care îl solicită Adi Minune pentru a cânta o oră, la o petrecere, de Revelion. Suma nu și-o permite orice român.
25.12.2023 | 22:17
Cati bani cere Adi Minune pentru ati canta o ora de Revelion Suma nu este pentru orice buzunar
Ce tarif cere Adi Minune de Revelion. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Revelionul se apropie cu pași repezi și mulți dintre români vor să-l sărbătorească în cadrul unei petreceri. Artiștii și-au stabilit și ei tarifele pentru astfel de evenimente, iar sumele pe care le cer nu sunt unele de trecut cu vederea. Puțini români își permit să le achite.

Suma pe care o dorește Adi Minune pentru a-ți cânta o oră, de Revelion

Mare parte dintre români sunt ascultători de manele și și-ar dori să aibă aproape de Revelion artiștii lor favoriți. Adrian Minune este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din această categorie. Iată câți bani cere pentru o oră de recital, în noaptea dintre ani.

ADVERTISEMENT

Adi Minune, așa cum i se mai spune, percepe pentru un program de 60 de minute suma de 12.000 de euro. Drept urmare, dacă vi-l doriți pentru un interval mai îndelungat, în mod cert cei 12.000 de euro se pot dubla, tripla sau chiar mai mult.

Alți interpreți de manele sau muzică de petrecere sunt mai ieftini decât Adi Minune și Carmen de la Sălciua. De exemplu, Jean de la Craiova cere 20.000 de euro pentru patru ore, Nicu Paleru de asemenea, iar Carmen de la Sălciua 5.000 de euro pentru o singură oră.

ADVERTISEMENT

Câți bani cere Andra pentru un eveniment, de Revelion

Nici artiștii de muzică ușoară nu sunt mai ieftini. Pentru Andra trebuie să achiți 20.000 de euro pentru două ore, pentru Loredana Groza și trupa Agurida 10.000 de euro tot pentru o oră, pentru Antonia 12.000 de euro pe oră sau pentru Lidia Buble 10.000 de euro pentru 90 de minute de recital.

În schimb, costurile pentru Irina Rimes sunt ceva mai ridicate. Cântăreața își dorește, de Revelion, 15.000 de euro doar pentru jumătate de euro de cântat, așadar, pentru 60 de minute, trebuie să scoateți din portofel dublul, adică 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La polul opus, sunt și cântăreți renumiți care cer bani sub 10.000 de euro, pentru o oră, adică 8.000 de euro. Aceștia sunt Ruby, Alex Velea, Alina Eremia sau Pepe. De cealaltă parte, interpreții de folclor par puțin mai ieftini în noaptea dintre ani.

Câți bani cer artiștii de folclor pentru o oră de cântare, de Revelion

Îndrăgiți cântăreți de muzică populară, precum Mioara Velicu, Sofia Vicoveanca, Steliana Sima, Laura Lavric, Gheorghe Turda sau Veta Biriș cer 4.000 de euro pentru un program de 60 de minute, la un eveniment, de Revelion. Aceștia au evenimente prin țară sau prin străinătate.

ADVERTISEMENT

”De Revelion voi cânta în localuri de pe Valea Prahovei, în Sinaia, în Predeal și în Poiana Brașov, am 4 recitaluri, până în prezent, dar s-ar putea să ajung la șase, vedem, în alți ani aveam și câte 11.

De Revelion se plătește dublu, ceea ce mulți artiști nu știu să ceară, trebuie să fie dublu plătit, pentru că este concurență mare și sunt multe solicitări”, a spus Gheorghe Turda pentru playtech.ro

ADVERTISEMENT
Tags: