Life

Ea este artista din România care a făcut nuntă cu o mie de invitați. De ce a plâns cunoscuta interpretă de muzică populară chiar în timpul evenimentului

O cunoscută artistă din România a făcut nuntă cu o mie de invitați. Ce tradiții a respectat și de ce a plâns în noaptea nunții.
16.07.2023 | 15:52
Ea este artista din Romania care a facut nunta cu o mie de invitati De ce a plans cunoscuta interpreta de muzica populara chiar in timpul evenimentului
Artista a făcut nuntă cu o mie de invitați Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

O artistă de la noi a făcut o nuntă ca în povești. A avut o mie de invitați, iar cheltuielile au fost colosale. A meritat fiecare leuț, spune mireasa care este foarte încântată de cum a ieșit nunta. Claudia Ionaș care s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Raul Uncu. Cei doi au spus marele DA în cadrul unui eveniment cu mii de persoane.

Artista care a făcut nuntă cu o mie de invitați spune totul despre eveniment

Claudia Ionaș care s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Raul Uncu în cadrul unei ceremonii cu sute de invitați. Cântăreața de muzică populară a strălucit în cea mai importantă zi din viața ei. A purtat două ținute, una la biserică și în prima parte a serii și a doua mai spre finalul petrecerii. Rochiile au fost făcute pe comandă și au arătat impecabil pe trupul artistei. Și soțul ei, Raul s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. A purtat un costum negru, clasic de mire, pe care l-a asortat cu papion negru și accesorii scumpe.

ADVERTISEMENT

Claudia Ionaș a povestit momentele emoționante trăite la fastuoasa nuntă. “A fost superb, nici nu am cuvinte, a ieșit mai bine decât aș fi visat sau mi-aș fi dorit. Toate reacțiile sunt pozitive, a fost superb, lumea s-a simțit foarte bine, au fost foarte încântați de mâncare și de muzica live. Sincer, nu mă gândeam că așa arată o mie de persoane la un eveniment, am rămas surprinsă”, a spus cântăreața pentru Star Popular.

Andra și Cătălin Măruță au fost prezenți la nunta cu o mie de invitați

Andra și Cătălin Măruță au fost cei care s-au ocupat de buna dispoziție a invitaților. Cătălin Măruță a prezentat evenimentul, iar soția sa a întreținut atmosfera cu piesele sale. Florin Ionaș Generalul, socrul mare, i-a pregătit Claudiei o surpriză colosală. A urcat pe scenă alături de Andra și au interpretat împreună o melodie.

ADVERTISEMENT

”Cel mai emoționant moment a fost atunci când Andra a cântat cu tatăl meu melodia Jos pălăria pentru femei, pe care el a compus-o, chiar am plâns mult! Toată ziua a fost plină de emoție”, a mai mărturisit Claudia pentru Star Popular.

Mireasa are un regret. Ce nu a apucat să facă la nuntă

Atunci când faci nuntă cu o mie de invitați sunt și minusuri. Mirii au fost nevoiți să alerge toată noaptea printre mesele invitaților. Nici măcar așa nu au reușit să stea de vorbă cu toți, spune Claudia. “Singurul regret este că nu am reușit să stau cu toți invitații în parte. Nu puteam să mă împart mai mult de atât”, a declarat Claudia pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Acum, proaspeții însurăței se pregătesc de luna de miere care va începe în august. Au ales ca destinație Italia, Rimini. Până atunci, cei doi mai au de onorat câteva evenimente.