Life

Câți bani cheltuiește Monica Tatoiu pe vacanțe. Sumele sunt amețitoare

Câți bani cheltuiește Monica Tatoiu pe vacanțele sale alături de soț. Sumele pe care le dă vedeta sunt unele amețitoare.
07.05.2023 | 22:10
Cati bani cheltuieste Monica Tatoiu pe vacante Sumele sunt ametitoare
Câți bani cheltuiește Monica Tatoiu pe vacanțe. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu nu se uită la bani atunci când vine vorba de vacanțe. Vedeta dezvăluit cât cheltuiește pentru a pleca împreună cu soțul său în diferite locuri ale lumii.

Câți bani cheltuiește Monica Tatoiu pe vacanțe

Monica Tatoiu a recunoscut că vacanțele sale nu sunt deloc ieftine. Vedeta a vorbit și despre sume și a precizat că niciuna dintre vacanțele ei nu a costat mai puțin de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană. Adică 10.000 noi doi”, a spus vedeta, la Antena Stars.

Suma este una imensă dacă luăm în considerare salariile de la noi din țară sau pensiile pe care le iau oamenii mai în vârstă. În ciuda costurilor mari, Monica Tatoiu deja plănuiește următoarea vacanță din viața ei.

ADVERTISEMENT

Aceasta vrea să strângă bani din pensie pentru a merge în Polinezia Franceză. Vedeta va merge de această dată singură pentru că soțul ei nu este dispus să meargă atâtea ore cu avionul.

Unde vrea să plece Monica Tatoiu în următoarea vacanță

Și costurile sunt destul de mari în acest caz pentru că zborul cu avionul și cazarea în bolinesia franceză ajunsă coste 14.000 de euro pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

„Acum vreau una, dar strâng banii din pensie, pentru că vreau să merg în Polinezia Franceză. Dar singură, că Victor nu zboară atât. Avionul cu cazarea costă 14.000 de euro pentru o lună”, a declarat ea.

Monica Tatoiu nu se uită la bani când cheltuiește pe vacanțe și pune mai degrabă preț pe experiențe. Tocmai de aceea, aceasta a dezvăluit că persoanele care merg în vacanță de lux la hoteluri de cinci stele plătesc mai puțin decât ar plăti ea pentru a sta într-o colibă.

ADVERTISEMENT

„Ăla care se duce într-o vacanță la 5 stele, all inclusive, cu lux, plătește mai puțin decât plătesc eu pe o vacanță într-o colibă, care e la Cuca Măcăii și trebuie să închiriez mașină”, a declarat vedeta.

ADVERTISEMENT