Sport

Câți bani i-a cerut Djokovic lui Gigi Becali să plece acum de la FCSB. Trei echipe din SuperLiga se bat pentru transfer. Exclusiv

Damjan Djokovic a fost pus pe lista neagră de către Gigi Becali, asta și din cauza prestațiilor neconvingătoare din tricoul ”roș-albastru” în acest sezon de SuperLiga.
31.12.2023 | 19:54
Cati bani ia cerut Djokovic lui Gigi Becali sa plece acum de la FCSB Trei echipe din SuperLiga se bat pentru transfer Exclusiv
Câți bani i-a cerut Djokovic lui Gigi Becali să plece acum de la FCSB. Are contract până în vară. Exclusiv
ADVERTISEMENT

În consecință, mijlocașul croat și patronul celor de la FCSB au demarat negocieri dure pentru a stabili suma pentru care fotbalistul ar fi dispus să rezilieze contractul pe cale amiabilă. Potrivit informaţiilor FANATIK, Djokovic a cerut 100.000 de euro ca să plece în acest moment de la FCSB, în condițiile în care mai are contract până în vară.

Djokovic i-a cerut lui Gigi Becali 4 salarii ca să plece acum de la FCSB!

La un simplu calcul matematic, la un salariu lunar de 25.000 de euro lunar, Damjan Djokovic ar renunța practic la 50.000 de euro ca să plece în acest moment doar cu 100.000 de euro despăgubiri. Așadar, o economie din punctul de vedere al celor de la FCSB, care au decis oricum că fotbalistul nu va pleca în cantonamentul din Antalya.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, pentru semnătura lui Damjan Djokovic se luptă Rapid București cu Universitatea Cluj și Dinamo, cu toate că ultimii au fost deja refuzați de croat.

Despre oferta pe care Dan Șucu i-a făcut-o lui Djokovic a scris în premieră prosport.ro. Interesant, Marius Șumudică, fost antrenor al lui Djokovic, care mereu l-a lăudat public, a făcut lobby ca acesta să ajungă la Rapid, însă rămâne de văzut care va fi alegerea finală a croatului.

ADVERTISEMENT

De ce e blocată „pista Gaziantep” pentru Damian Djokovic

Djokovic ar fi cea mai bună mutare pentru Rapid. Este peste toți mijlocașii centrali pe care îi are Rapid. Ei au suferit în zona centrală. Este un jucător cu talie, care ține la tăvăleală.

Mă refer și la presiunea publicului. Eu am vorbit ieri cu el. I-am explicat că l-aș fi luat la Gaziantep, dar nu pot. Eu am un turc acolo care joacă. Nu aș vrea să îmi bat joc de el. Merită mult mai multe șanse. Mă întreba despre viitor, dar nu i-am dat niciun sfat”, declara Șumudică în urmă cu mai multe zile.

ADVERTISEMENT

Șumi l-ar fi transferat pe Djokovic la Gaziantep, însă momentan turcii au prea mulți jucători străini în lot și sunt în căutarea unor jucători turci de valoare, așadar ușa este închisă momentan pentru un astfel de transfer. În urmă cu o săptămână, antrenorul cu portarii de la Dinamo, Alessandro Caparco, anunța că Djokovic nu este încântat să evolueze în play-out, astfel că un transfer la Dinamo e puțin probabil.

”A discutat și antrenorul cu Djokovic, ei sunt vecini la Zagreb, stau pe aceeași stradă, dar Damjan nu vrea să joace în play-out”, a dezvăluit Alessandro Caparco. Dinamoviștii și-au pus mari speranțe că Damnjan Djokovic va fi convins să semneze cu Dinamo de către conaționalul Zeljko Kopic, însă momentan acest scenariu pare irealizabil.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu Damjan Djokovic la FCSB?

Cu toate că a evoluat în 17 meciuri în acest sezon pentru FCSB și a înscris de două ori, Damjan Djokovic nu s-a acomodat la liderul din SuperLiga, probabil și pentru că a fost lăsat de multe ori rezervă. Fiind un jucător de moral, care nu acceptă să fie rezervă, Damjan Djokovic ar fi intrat într-un blocaj în tricoul ”roș-albastru”, lucru remarcat de Dănuț Lupu, în direct la FANATIK SUPERLIGA. ”E și el la final de carieră. A început foarte bine, dar nu știu, nu pot să îmi dau seama. Trebuie să recunoaștem, e un jucător cu experiență, încă mai poate să joace un an sau doi, dar nu știu ce e în interiorul echipei.

Eu cred că atât timp cât îl ține rezervă, nu îi convine. Ca jucător străin, trebuie să te accepte și ceilalți, iar eu cred că s-a întâmplat ceva de nu-l mai acceptă și ceilalți. Nu se mai simte el, nu cred că mai are chef să joace. S-a întâmplat ceva în vestiar. Când intri, trebuie să ai caracter și să demonstrezi că merită să joci, dar nu cred că-l mai acceptă vestiarul”, a remarcat fostul fotbalist al lui Dinamo.

Același lucru l-a remarcat și jurnalistul Andrei Vochin. ”Djokovic la CFR era titular indiscutabil, nu prea puteai să-i sufli în ciorbă. Probabil n-a fost pregătit mental să vină la FCSB, un loc, în care se petrec multe. Noi nici nu știm ce face în afara stadionului, dar putem vedea că atunci când a fost pe teren Djokovic cu Hermannstadt, sibienii au avut mai multe ocazii. Poate că a venit la FCSB cu gândul că o să fie titular, ori la FCSB postul de titular îl are asigurat doar Dawa, în rest nimeni”, a completat Vochin.

ADVERTISEMENT