Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, dezvăluiri de ultimă oră: a negociat cu Dinamo pentru Rotariu și Djokovic! „Ei 15.000 de euro la salariu, eu restul”

Gigi Becali a dezvăluit că a negociat pentru transferul lui Dorin Rotariu și Damjan Djokovic la Dinamo. Patronul FCSB a dat toate detaliile posibilei tranzacții.
23.12.2023 | 00:08
Gigi Becali dezvaluiri de ultima ora a negociat cu Dinamo pentru Rotariu si Djokovic Ei 15000 de euro la salariu eu restul
Gigi Becali, dezvăluiri de ultimă oră: a negociat cu Dinamo pentru Rotariu și Djokovic! „Ei 15.000 de euro, restul eu”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit telefonic în ultima ediție de FANATIK SUPERLIGA din 2023. Patronul FCSB a dezvăluit că a negociat cu Andrei Nicolescu transferul lui Dorin Rotariu la Dinamo.

Gigi Becali, despre negocierile cu Dinamo pentru Rotariu și Djokovic: „Vreau Dinamo în play-off”

Cristi Ganea, Dorin Rotariu și Damjan Djokovic sunt fotbaliștii de care Gigi Becali vrea să scape în această iarnă. Patronul FCSB a anunțat că, dacă nu își vor găsi angajamente, cei trei nu vor pleca în cantonament cu echipa. Pentru Rotariu și Djokovic, latinfundiarul din Pipera are deja ofertă de la rivala Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Andrei Nicolescu, un băiat de mare calitate. Om civilizat, cu bun simț. Și am vorbit cu el. Și i-am zis. ‘Te-am văzut la interviuri, am văzut că ai bun simț și dacă pot, te ajut’. Eu vreau Dinamo în play-off, să iau și eu 1.000.000 de euro din bilete.

Eu asta pot să fac să le dau jucători. Dar trebuie să îi convingă. El mi-a zis că îi dă 15.000 de euro lui Rotariu. Bine, mă, dă-i tu 15.000 de euro și eu achit diferența de 5.000 de euro până la final. Îl las liber de pe acum, îi achit rezilierea, îi dau 25-30 de mii și îl las liber. El mi-a zis că îi poate da 15 mii lui Rotariu.

ADVERTISEMENT

Dacă îți dă 15.000 de euro pe lună la o echipă de pe penultimul loc? Ce vrei mai mult să facă? El mi-a zis ‘Domnul Becali, dacă nu iau 4-5 jucători de valoare, nu scap’. Și i-am zis ‘Nu scapi. Echipa aia a voastră muncește, aleargă, își dă viața, dar nu poate să bage mingea în poartă. Că nu are cine! N-are valoare’.

Eu nu fac niciun gest, că se supără suporterii, dar la anul vreau Dinamo în play-off să iau 6-7 sute de mii măcar din bilete. Vreau bani din bilete, ce să fac? Dacă joc cu Dinamo iau bani din bilete. Cu Voluntari iau? Nu iau”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„I-am zis lui Nicolescu să îl ia și pe Djokovic”

(n.r. – pentru Djokovic și Ganea aveți vreo ofertă?) N-am. I-am zis să îl ia și pe Djokovic. L-a contactat și pe Djokovic. I-am zis Convinge-i, ia-i, eu le dau bani să închid cu ei. Dacă le dai 15.000 de euro, părerea mea e că vin.

Au o șansă cu ăștia trei, dar tot trebuie să mai ia. Nu le ajunge. Mai trebuie să ia vreo doi pe lângă ăștia trei. Ca să scapi de retrogradare trebuie să bați, să bați, să bați. Ei nu pot bate pe nimeni”, a adăugat patronul liderului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Gigi Becali A NEGOCIAT cu Dinamo pentru Dorin Rotariu si Damjan Djokovic

ADVERTISEMENT