Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cei 3 jucători pe care Gigi Becali îi dă afară. „Gata! M-am convins și de Djokovic. Selecție, selecție!”

Gigi Becali s-a răzgândit și dă afară 3 jucători de la FCSB în iarnă. Damjan Djokovic este cel mai nou nume care intră pe lista neagră a patronului.
18.12.2023 | 11:13
Cei 3 jucatori pe care Gigi Becali ii da afara Gata Mam convins si de Djokovic Selectie selectie
Gigi Becali dă 3 jucători afară de la FCSB, deși echipa a câștigat cu Hermannstadt. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat categoric în ultima etapă din SuperLiga, scor 3-0 cu Hermannstadt, însă Gigi Becali continuă să facă planurile pentru perioada de mercato din iarnă. Patronul vicecampioanei s-a răzgândit în privința croatului Djokovic despre care a spus inițial că nu va pleca în iarnă.

Cei 3 jucători pe care Gigi Becali îi dă afară. „Gata! M-am convins și de Djokovic. Selecție, selecție!”

Gigi Becali a dezvăluit strategia de transferuri de la FCSB din iarnă în direct la FANATIK SUPERLIGA. Deși a transferat deja doi fotbaliști, patronul „roș-albaștrilor” a anunțat mai multe plecări din lotul vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

Ultimul intrat pe lista neagră a patronului este Damjan Djokovic. Inițial, Gigi Becali a susținut că mijlocașul croat va rămâne la FCSB. Pe lângă Djokovic, Dorin Rotariu și Cristi Ganea vor pleca sigur de la FCSB.

„Să vedem că o să ne despărțim de vreo câțiva jucători. Djokovic, Rotariu, Ganea, o să ne despărțim de ei. (n.r. Djokovic pe lista neagră?) Da, păi ce să facem?

ADVERTISEMENT

Am zis că nu ne despărțim de Djokovic că mai aveam două meciuri de jucat. Am zis ca să nu știe. Djokovic este pe lista despărțirilor din iarnă. Facem selecție, selecție! Crema, crema!”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Ce a declarat Becali despre Djokovic după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Nu e subiect închis”

Damjan Djokovic a fost adus la FCSB în vară, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Campion cu CFR Cluj, croatul a început titular în echipa „roș-albaștrilor”, însă și-a pierdut treptat locul în primul „11”.

ADVERTISEMENT

După derby-ul CFR Cluj – FCSB 1-1, Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Damjan Djokovic nu este subiect închis. Patronul a susținut că mijlocașul este un fotbalist care poate deveni util. Totuși, omul de afaceri a dezvăluit că totul a fost doar o strategie.

„Eu joc dup-aia 4-2-3-1, cu Phelipe 10 și gata. Djokovic nu e subiect închis pentru că te folosești de el. Nu pot să spun de el ca de Rotariu sau ca de Ganea. E un jucător de care ne vom mai folosi. 

ADVERTISEMENT

Dacă vrea cineva să-l ia pe Djokovic nu-l dau. Vreau să mă folosesc de el. Acuma depinde cu ce echipă joci, când faci schimbarea, ce scor este când o faci, ca să intre el să joace”, declara Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA rulează în exclusivitate și în direct pe FANATIK.RO, site-ul exclusivităților, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, cea mai tare emisiune sportivă din media românească poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, ora 17:30, în fiecare luni, marți și vineri.

Cei 3 jucători pe care Gigi Becali îi dă afară. „Gata! M-am convins și de Djokovic. Selecție, selecție!”

ADVERTISEMENT