Sport

Damjan Djokovic, transfer de la FCSB în Turcia? Anunțul lui Marius Șumudică

Aflat pe lista neagră la FCSB, despre Damjan Djokovic s-a vehiculat că ar lua drumul Turciei unde ar urma să lucreze din nou cu Marius Șumudică.
28.12.2023 | 10:55
Damjan Djokovic transfer de la FCSB in Turcia Anuntul lui Marius Sumudica
Aflat pe lista neagră la FCSB, despre Damjan Djokovic s-a vehiculat că ar lua drumul Turciei unde ar urma să lucreze din nou cu Marius Șumudică. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Imediat după ultimul meci din 2023, Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că trei jucători, printre care și mijlocașul croat, nu vor merge cu echipa în cantonamentul din Antalya.

Marius Șumudică neagă interesul pentru transferul lui Damjan Djokovic de la FCSB

În ciuda faptul că l-a lăudat pe Damjan Djokovic, Marius Șumudică a negat faptul că ar fi interesat de transferul mijlocașului de la FCSB. Tehnicianul român a dezvăluit că este acoperit pe acel post și caută să aducă la Gaziantep fotbaliști de alt profil.

ADVERTISEMENT

”Vă spun sincer că nu știu de unde apar astfel de informații. Chiar nu-mi dau seama! În planurile mele cu conducerea, numele lui Djokovic nu a fost pronunțat. Chiar deloc pentru că deși Djokovic este un jucător extraordinar, eu nu caut un fotbalist de genul lui.

Îl știu foarte bine, l-am antrenat la CFR și în Arabia Saudită, știu cât e de bun, dar suntem acoperiți pe poziția aia. Și nu putem lua doar de dragul de a lua pentru că nu ne permitem. Aici nu e vorba de valoare, ci de necesitățile echipei.

ADVERTISEMENT

Eu o să iau un fundaș central în locul lui N’Koulou (n.r. – camerunezul Nicolas N’Koulou), care este plecat la Cupa Africii, mai ales că noi jucăm cu trei fundași centrali. Apoi, suntem în discuții avansate cu un mijlocaș argentinian și mai căutăm un jucător de bandă, unul cu viteză, care să-l înlocuiască pe Gradel (n.r. – ivorianul Max Gradel) în față. Gradel e și el la Cupa Africii.

Astea sunt prioritățile mele. Și îmi mai doresc un vârf de atac turc, care să fie alternativă la Drăguș. Pentru mine, am mai spus, Drăguș este număr 9 și acolo va juca indiferent de ce spun unii sau alții”, a declarat Șumudică, pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Djokovic, dorit de Dinamo

Gigi Becali a intervenit telefonic în ultima ediție de FANATIK SUPERLIGA din 2023. Patronul FCSB a dezvăluit că a negociat cu Andrei Nicolescu transferurile lui Damjan Djokovic și Dorin Rotariu la Dinamo.

Administratorul special al ”câinilor” a confirmat faptul că a avut discuții cu Gigi Becali pentru aducerea de jucători de la FCSB, însă a mărturisit că nu există nicio înțelegere la acest moment.

ADVERTISEMENT

”Au fost discuții cu domul Becali, dar nu depinde doar de noi, depinde și de jucător. Nu știu exact ce vrea Djokovic, noi avem niște discuții. Avem nevoie de oameni care să înțeleagă ce înseamnă Dinamo”, a spus Nicolescu.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,35 este cota pentru „x solist la pauză” la meciul FCSB - UTA Arad