Life

Câți bani pierd cei trei Chefi după ce au ajuns la ”la cuțite” cu Antena 1! Suma e uriașă

Cele trei vedete de la Chefi la Cuțite de la Antena 1 sunt în postura să piardă sume uriașe după anunțul despărțirii de televiziune.
13.10.2023 | 12:00
Cati bani pierd cei trei Chefi dupa ce au ajuns la la cutite cu Antena 1 Suma e uriasa
Cele trei vedete de la Chefi la Cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, pierd munți de bani după ce au plecat de la Antena 1 / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, cei trei amfitrioni ai emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1, nu par să fi făcut o afacere prea bună când ar fi refuzat să se prezinte la filmările pentru noul sezon al show=ului care înregistrează audiențe uriașe.

Câți bani pierd cei trei Chefi

De-a lungul celor 12 sezoane în care au filmat Chefi la Cuțite, cei trei au fost răsfățații producătorilor. Din informațiile FANATIK, în fiecare an, Scărlătescu, Dumitrescu și cu Bontea aveau bucuria de a constata că onorariile lor creșteau. E adevărat, audiența era garantată, iar show-ul pe care îl făceau în bucătărie era ”sarea și piperul” emisiunii.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, deja, Chefii câștigau de-a lungul anului sume suficient de mari de bani, doar din show, ca să își permită un trai liniștit. În plus, pe lângă onorariile plătite de Antena 1, cei trei chefi celebri aveau expunerea necesară pentru a fi cooptați în tot felul de reclame, sume babane intrând lunar  în conturi.

Acum însă, despărțirea de Antena 1 se va simți și în în buzunare. Pentru că, pare-se, anual, ei câștigau, doar din show-ul Chefi la Cuțite, în jur de 50.000 de euro. Fiecare. În plus, dispariția de pe micile ecrane îi poate costa și în planul reclamelor pe care le făceau pentru diferite produse sau companii mari. Iar asta ar însemna alte mii de euro care vor dispărea din buget.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, afaceristul din echipa Chefi-lor

Conform datelor oficiale, Sorin Bontea pare să se priceapă cel mai bine la ”mânuitul” banilor. Câștigător de șase ori al show-ului Chefi la Cuțite, el are o afacere care îi aduce, anual, sume uriașe la capitolul profit. Astfel, informațiile consultate de FANATIK indică că firma lui Bontea a avut în ultimul an fiscal aproape 1.350.000 lei ca cifră de afaceri. La profit a fost impresionant peste 1.115.000 lei, adică bine peste 220.000 de euro.

Cătălin Scărlătescu nu stă nici el rău la capitolul cifră de afaceri. A obținut peste 1,7 milioane de lei. Doar că, atunci când vine vorba de profit, rezultatele sunt greu de… ”digerat”. Nu de altceva, dar a raportat pierderi de aproape 800.000 de lei. E adevărat, în anul fiscal respectiv a deschis un nou restaurant în care a investit sume serioase, datoriile firmei sale depășind 3 milioane de lei.

ADVERTISEMENT

Problemele lui Cătălin Scărlătescu nu se opresc aici, firma sa având și un proces care va avea termen la începutul anului viitor. Iar calitatea pe care o are în proces este de ”terț poprit”, iar sumele nu ar fi deloc mici.

Florin Dumitrescu nu are firmă pe numele său, preferând să își administreze banii sub forma ”persoană fizică autorizată”. Cu toate acestea, din informațiile noastre, plătit regește de Chefi la Cuțite și imaginea în reclamele unui lanț de supermarket-uri, el strânge suicienți bani pentru a-și putea permite mai orice.

ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu a câștigat sezonul 12

Filmat în primăvară, sezonul 12 – și ultimul pentru cei trei – de Chefi la Cuțite va fi câștigat de Florin Dumitrescu. Astfel, el va ajunge să îl egaleze pe Cătălin Scărlătescu la numărul de trofee, câte trei de fiecare. Campionul absolut al Chefi la Cuțite este Sorin Bontea, cel care a reușit să obțină de șase ori râvnitul trofeu.

Astfel, în finala acestui sezon, ”cuțitul de aur” al lui Chef Dumitrescu, Janni Alexandridis, va obține marele premiu. Tânărul, cu o vastă experiență culinară, a impresionat încă de la audiții. Culmea, el își dorea să fie în echipa lui Scărlătescu sau a lui Bontea. Totuși nu l-a refuzat pe Florin Dumitrescu când acesta i-a oferit șansa de a-i conduce echipa.

De ce au zburat cei trei chefi de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu ar fi refuzat să se prezinte la filmări. Ei trebuiau să înceapă să filmeze pentru cel de-al 13-lea sezon de Chefi la Cuțite în această lună. Cu toate acestea, deși programul, susține antena 1, era cunoscut, cei trei chefi au invocat oboseala ca scuză pentru că nu au ajuns pe platouri.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi”, se arată în comunicatul oficial al Antena 1.

ADVERTISEMENT