News

Este oficial! Dacia Duster poate fi comandată și în România. Care sunt prețurile

E oficial! Dacia Duster se poate comanda online și în România. Care sunt prețurile și când vor fi livrate autoturismele.
20.03.2024 | 17:22
Este oficial Dacia Duster poate fi comandata si in Romania Care sunt preturile
Dacia Duster se poate comanda și în România. Sursa foto: Facebook Dacia/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noul model Dacia Duster poate fi comandat și în România. Autoturismul este disponibil în mai multe variante. Care sunt prețurile și când vor fi livrate mașinile?

Dacia Duster poate fi comandată, oficial, și în România

Noul model Dacia Duster a fost prezentat la finalul lui februarie, la Salonul Auto de la Geneva, și poate fi comandat începând de astăzi, 20 martie 2024, în toate showroom-urile mărcii din România.

ADVERTISEMENT

În ianuarie, Dacia a permis comenzile pentru un număr de maximum 200 de persoane. Noua gamă este construită pe trei nivele de echipare: Essential, Expression, dar și un nivel superior, cu două variante diferite, dar complementare, și anume Extreme și Journey.

Generația a treia vine și cu alte noutăți, cum ar fi motorizarea hibridă, iar motorul Diesel nu mai face parte din ofertă. Modelul nou Duster este disponibil în trei variante de motorizare.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre ECO-G 100, cu alimentare mixtă benzină și GPL, TCe130, care combină un motor pe benzină de nouă generație de 1,2 litri, turbo, cu un sistem mild hybrid de 48V, dar și HYBRID 140, care există deja la modelul Jogger și este cuplat cu o cutie de viteze automată, potrivit unui comunicat.

Prețurile sunt cuprinse între 18.800 de euro, cu TVA inclus, pentru versiunea Essential ECO-G 100, și 26.650 Euro, TVA inclus, pentru versiunile Extreme și Journey care sunt echipate cu motorizarea HYBRID 140, notează wall-street.ro.

ADVERTISEMENT

Cât costă și când vor fi livrare noile modele Duster

Modelul va intra în producție în luna iunie. În a doua jumătate din acest an se vor face primele livrări. Autoturismul se poate comanda și online, acolo unde sunt disponibile versiunile superioare Extreme și Journey.

Un detaliu important de menționat este faptul că prețurile variază de la o piață la alta. De exemplu, în Spania, modelul Duster începe de la 19.290 de euro. Există o diferență de preț și pentru cei care caută tracțiunea integrală, iar suma poate depăși 26.650 de euro.

ADVERTISEMENT

Duster Extreme cu motorizarea TCe130 și tracțiune 4×2 costă 25.350 euro, cu câteva opționale la bord. Modelul cu tracțiune 4×4 costă, în schimb, 27.550 de euro. Pentru acesta din urmă, perioada de livrare este iulie – august, după cum este menționat pe platforma oficială de e-commerce a Dacia.

ADVERTISEMENT