Life

Lovitura pe care o pregătește Dacia pe piața românească. Suma la care se vinde noul Spring

Dacia pregătește o mega lovitură pe piața românească cu noul Spring. Care e prețul de pornire și ce trebuie să știe cei interesați?
18.04.2024 | 15:59
Lovitura pe care o pregateste Dacia pe piata romaneasca Suma la care se vinde noul Spring
Dacia vrea să dea lovitura pe piața românească cu noul Spring. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacia pregătește o mare lovitură pe piața românească cu noul Spring. Care este prețul de pornire pentru acest model și ce planuri are producătorul auto? O mulțime de persoane vor fi încântate.

Dacia vrea să dea lovitura pe piața românească cu noul Spring

Dacia continuă să uimească piața auto cu tot felul de modele noi la prețuri avantajoase. De această dată, se pare că producătorul e gata să dea lovitura pe piața românească, din nou, având în vedere ultimul anunț.

ADVERTISEMENT

Dacia a prezentat noul Spring, modelul electric, în premieră la Salonul Auto de la Geneva. Tot atunci, s-a aflat și că mașina poate fi comandată din 18 aprilie, în toate showroom-urile din România.

Cât va costa noul Dacia Spring și ce trebuie să știe cei interesați? În primul rând gama Dacia Spring este construită pe trei nivele de echipare. Este vorba despre Essential, Expression și un nivel superior, Extreme.

ADVERTISEMENT

Care este prețul de pornire pentru acest model? Surprinzător sau nu, este unul cu adevărat accesibil. Evident, depinde de nivelul pe care viitorul proprietar îl va alege. Astfel, pentru versiunea Essential 45, prețul de pornire este de 10.990 de euro cu TVA inclus.

Suma la care se vinde noul Spring

De cealaltă parte, pentru versiunea de top Extreme Electric 65, prin Programul Rabla Plus și oferta specială Dacia Finance, prețul poate ajunge chiar și la 13.990 de euro cu TVA inclus.

ADVERTISEMENT

Cei care nu beneficiază de cele două programe însă, vor avea de plătit mai mult. În acest caz, prețul pentru Dacia Spring Extreme Electric 65 este de 16.900 euro, preț cu TVA inclus.

Chiar și așa, noul Dacia Spring este destul de accesibil putem spune. Menționăm și că Dacia a demarat campania ”Un an fără griji” care este destinată fix versiunii Spring Extreme și de care se pot bucura clienții.

ADVERTISEMENT

Ce avantaje oferă campania? Orice client care comandă noul Spring în echiparea superioară până la data de 31 mai va beneficia de un discount suplimentar. Este vorba despre suma de 400 de euro, echivalentul unui an de electricitate gratuit.

ADVERTISEMENT