Life

Câți bani primesc actorii din Las Fierbinți de la Pro TV. Celentano încasează cea mai mare sumă pentru fiecare episod

Câți bani câștigă actorii din Las Fierbinți de la Pro TV. Adrian Văncică, interpretul lui Celentano, încasează cea mai mare sumă per episod.
01.02.2024 | 07:30
Cati bani primesc actorii din Las Fierbinti de la Pro TV Celentano incaseaza cea mai mare suma pentru fiecare episod
Câți bani primesc actorii din Las Fierbinți. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Câți bani încasează actorii din Las Fierbinți, serialul de comedie îndrăgit de la Pro TV. Adrian Văncică, interpretul lui Celentano, primește cea mai mare sumă pentru fiecare episod.

Câți bani primesc actorii din Las Fierbinți de la Pro TV. Adrian Văncică ar primi cel mai mult

Las Fierbinți este unul dintre cele mai apreciate seriale TV de la noi din țară și este difuzat încă din 2012. Din distribuție fac parte actori cunoscuți din România, apreciați de public. Aceștia îi fac pe telespectatori să râdă de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Actorii din serialul de comedie de la Pro TV câștigă sume neașteptate de bani pentru fiecare episod. Cel care încasează cei mai mulți bani este Adrian Văncică, actorul care îl interpretează pe Celentano.

Astfel, personajul care îi face pe oameni să râdă cu replicile sale rostite la beție încasează o sumă de 1.500 de euro pentru fiecare episod, adică în jur de 7.500 de lei.

ADVERTISEMENT

Pentru aparițiile dintr-o singură săptămână, Adrian Văncică primește, în total, 4.500 de euro. Acest lucru ar însemna că actorul încasează în jur de 18.000 de euro pe lună.

Colegii săi de platou, Mihai Bobonete și Costi Diță, cei care îi interpretează pe Bobiță, respectiv Giani, ar încasa câte 1.000 de euro pentru fiecare episod difuzat. De asemenea, Mihail Rait, actorul care îl interpretează pe Dorel, încasează în jur de 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Anca Dimitra, interpreta Gianeinei din Las Fierbinți, ar încasa mai puțin. Potrivit cancan.ro, ar fi vorba despre 500 de euro pentru fiecare episod al serialului de comedie.

Când s-ar putea termina Las Fierbinți

Las Fierbinți este difuzat pe micile ecrane de aproape 12 ani, iar mulți telespectatori se întreabă când va ajunge serialul la final. Mihai Bobonete a făcut dezvăluiri despre momentul în care s-ar putea difuza ultimul episod.

ADVERTISEMENT

Actorul care îi dă viață lui Bobiță știe că personajele sunt iubite de public, lucru demonstrat și de cifrele de audiență. Actorul consideră, însă, că va veni un moment în care telespectatorii se vor plictisi sau scenariștii nu vor mai găsi alte subiecte.

Mihai Bobonete este de părere că un astfel de scenariu s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat. Acum ceva timp, în cadrul podcast-ului său, actorul a spus că, în opinia sa, serialul s-ar putea termina undeva prin 2025.

“Cât mai ține Las Fierbinți? Eu cred că mai ține… Simplu. Cred că undeva prin 2025 se termină”, a spus Mihai Bobonete în cadrul podcastului Da Bravo!, unde a avut-o ca invitată pe colega de de platou, Anca Dumitra.

Actrița știe că momentul în care totul se va termina nu va fi unul ușor. Actorii filmează pentru acest serial de mai bine de un deceniu, așa că despărțirea ar putea fi presărată cu lacrimi.

“Știu că mi-aș dori… Ce știu cu siguranță când va fi finalul, nu o să fie ușor pentru nimeni. Adică dacă eu sunt plângăcioasa grupului, eu bag mâna în foc că atunci cu toții o să plângeți și eu o să râd de voi. Nu o să fie ușor, pentru că e viața noastră de atâția ani”, a spus interpreta Gianinei.

ADVERTISEMENT