Life

Câți bani primesc concurenții de la Mireasa de la Antena 1! Suma ridicolă pentru care se bălăcăresc zilnic

Câți bani primesc concurenții de la Mireasa, show difuzat la Antena 1, pentru o lună de stat în competiție? FANATIK a aflat marele secret.
24.04.2023 | 11:39
Cati bani primesc concurentii de la Mireasa de la Antena 1 Suma ridicola pentru care se balacaresc zilnic
FANATIK a aflat câți bani primesc concurenții de la Mireasa de la Antena 1 pe lună. Foto: Antena 1/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat câți bani primesc concurenții de la Mireasa, reality-show matrimonial difuzat de Antena 1 lovit de numeroase controverse în ultima perioadă!

Câți bani primesc concurenții de la Mireasa de la Antena 1. Pentru ce sumă se ceartă și se iubesc în casă

Participanții în acest concurs televizat, care susțin că vor să își găsească dragostea, nu stau gratis în casa din Buftea. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, în sezoanele anterioare concurenții nu erau remunerați ca acum. Se alegeau doar cu surprizele pe care producătorii le ofereau și sumele alocate pentru mâncare și alte necesități de care aveau nevoie în casă.

ADVERTISEMENT

De la o vreme, însă, Antena 1 a schimbat placa și a introdus un venit pe lună pentru fiecare concurent. Ei bine, de acești bani concurenții se bucură atunci când părăsesc show-ul, căci mâncarea este asigurată de echipa emisiunii.

Mulți s-au întrebat dacă personajele din reality-show-uri sunt sau nu plătite pentru a crește punctele de rating! Răspunsul este da! Așa cum e firesc, atunci când te expui foarte mult și, în unele cazuri, renunți la jobul tău pentru a apărea la televizor, banii pe care îi pierzi trebuie compensați de undeva.

ADVERTISEMENT

Mirii și miresele de la Antena 1 fac show pentru aproximativ 3.500 de lei

Poate că unii concurenți ar fi câștigat mai mulți bani dacă ar fi continuat să muncească și să nu apară la televizor. Suma pentru care concurenții de la Mireasa se bălăcăresc aproape zilnic, se îndrăgostesc sau suferă din iubire în fața unei țări întregi nu e uriașă!

Așa cum FANATIK a aflat, concurenții primesc undeva între 3.000 și 3.500 de lei pe lună, bani care intră direct în conturile lor. De acești bani se pot bucura atunci când părăsesc show-ul. Pentru unele persoane, această sumă e una mică, având în vedere expunerea despre care vorbim. Plus că… mulți participanți rămân cu o anumită imagine greu de reparat cu toți banii din lume, mai ales dacă sunt implicați în conflicte sau ies la iveală aspecte ale vieții lor pe care au vrut să le țină la sertar.

ADVERTISEMENT

Competiția Mireasa provoacă din ce în ce mai multe discuții. Controversele sunt atât în casă, cât și în afara vilei de la Buftea. În mediul online, telespectatorii au început să se revolte din cauza așa-zisei lipse de transparență privind voturile trimise de fani prin SMS.

O parte a fanilor concursului nu cred în rezultatele prezentate la fiecare gală. Pentru asta s-a semnat chiar și o petiție în mediul online. Nu este singurul scandal care s-a lipit de emisiunea Mireasa de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Un show marcat de controverse

Comunitatea Viperele vesele a pornit o adevărată campanie împotriva producției, pe care o acuză de intoleranță față de comunitatea LGBT. Un alt reproș este că ar promova infracționalitatea, făcând referire la trecutul tumultuos al concurentei Hatice.

Mai mult de atât, cei care realizează emisiunea Mireasa au fost acuzați că ar favoriza-o pe Hatige. De Paște, mama și bunica lui Dani din casă s-au plâns că neamurile lui Hatice au stat 3 zile în casă. De acest lucru se pare că nu au beneficiat și celelalte rude ale concurenților Acestea au spus, fără menajamente, că Hatice ar avea spate și că i se fac multe cadouri din partea producției.

„Totuși, a fost un avantaj că noi am fost ultimii. Nu ne-a condiționat cu plecatul, știi? Păi mama lui Hatice stă de trei zile aici. Am văzut! Trebuie să fii… Să ai semenea beneficii”, au spus rudele lui Dani de la Mireasa. Discuția a fost surprinsă în live-ul difuzat 24 din 24 pe Antena Play.

 

ADVERTISEMENT