Life

Câți bani primește Marian Godină după ce a intrat în concediu de creștere a copilului: „Atât îmi intră mie pe card”

Câți bani primește Marian Godină după ce a decis să ia o pauză de la muncă și să stea acasă cu fetița lui, în concediul de creștere a copilului.
05.03.2023 | 17:58
Cati bani primeste Marian Godina dupa ce a intrat in concediu de crestere a copilului Atat imi intra mie pe card
Câți bani primește Marian Godină după ce a intrat în concediu de creștere a copilului. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Câți bani primește Marian Godină pentru a sta acasă cu copilul său, după ce a devenit tată. Acesta a vorbit despre faptul că este un mare avantaj financiar pentru el să stea acasă, chiar mai avantajos decât să meargă la muncă.

Câți bani primește Marian Godină după ce a intrat în concediu de creștere a copilului

Polițistul a mărturisit că, după o discuție cu soția lui, a ajuns la concluzia că este mult mai bine să stea acasă pentru că este mai avantajat și din punct de vedere financiar, dar și sufletește, după cum spune chiar el.

ADVERTISEMENT

Marian Godină a spus că nu ia 10.000 de lei pe lună, dar nu se poate plânge de suma primită de la stat pentru a sta în concediu de paternitate. Acesta a spus că la poliție poate lua 5000 de lei în unele luni, iar în altele nu face acest acești bani.

„Nu iau 100 de milioane pe lună, dar n-am ascuns că stau acasă și din criterii financiare. Am făcut niște calcule și am stabili cu soția că este mai avantajos, atât financiar, dar mai ales pentru sufletul meu.

ADVERTISEMENT

La poliție am luni când iau 5000 de lei și alte luni în care nu iau. Atât îmi intră mie pe card”, a dezvăluit polițistul în emisiunea lui Cătălin Striblea la Europa Fm.

Marian Godină, criticat pentru decizia de a sta cu fiica sa acasă

Marian Godină a adresat și criticile primite în mediul online după ce a anunțat ca a decis să intre în concediu de creștere a copilului.

ADVERTISEMENT

Astfel, faimosul polițist a spus că este total greșit ca un părinte care vrea să stea acasă cu copilul său să fie discriminat și să i se spună că ceea ce face este imoral sau incorect.

„Consider total greșit ca într-o societate precum cea a noastră, în care discriminarea de orice fel se află încă la cote ridicate, o persoană publică, așa cum este Dan Bucura, să afirme pe pagina sa publică, în mai multe rânduri, că e imoral și incorect ca un bărbat să își ia concediu de creștere a copilului”, a spus Marian Godină.

ADVERTISEMENT

Indemnizația de creștere a copilului se acordă pe maximum 2 ani de la nașterea acestuia și de ea poate beneficia oricare dintre părinți.

Părintele care stă acasă obține 85% din veniturile obținute în 12 luni din ultimele 24 de luni anterioare nașterii copilului.

ADVERTISEMENT
Tags: