Life

Câți copii are, de fapt, Lidia Fecioru. A fost căsătorită de două ori

Câți copii are, de fapt, Lidia Fecioru. A fost căsătorită de două ori până acum, însă acum se bucură de o familie frumoasă.
09.02.2024 | 19:51
Cati copii are de fapt Lidia Fecioru A fost casatorita de doua ori
Câți copii are Lidia Fecioru. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru este un cunoscut bioenergoterapeut, oferind sfaturi utile de fiecare dată, dar câți copii are, de fapt? În trecut, a fost căsătorită de două ori.

Câți copii are Lidia Fecioru. A avut două căsnicii eșuate

Lidia Fecioru este un cunoscut astrolog cu specializare în domeniul ezoteric și bioenergii, care oferă diverse sfaturi și recomandări oamenilor pentru a le merge bine.

ADVERTISEMENT

Deși acum are o familie frumoasă, Lidia Fecioru a avut parte și de greutăți de-a lungul timpului. În trecut, aceasta a divorțat de două ori. Prima căsnicie nu s-a terminat tocmai bine, însă i-a oferit darul de a avea un copil.

Mai exact, Lidia Fecioru s-a îndrăgostit de primul soț încă de când avea doar 18 ani. Cei doi s-au căsătorit dar, după puțin timp, au mers pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Prima relație a Lidiei Fecioru a ajuns la final după ce a apărut o altă femeie în viața lor. Aceasta era însărcinată cu copilul bărbatului care era căsătorit cu astrologul, iar mărturisirea a fost făcută chiar în noaptea nunții bioterapeutei.

Astfel, Lidia Fecioru nu a putut trece peste infidelitatea soțului ei, așa că a decis să-l părăsească. Divorțul celor doi s-a produs la o lună după ce și-au unit destinele.

ADVERTISEMENT

“Prima mea relație s-a terminat la o zi după căsătorie! Am plecat în noaptea nunții acasă. Ne-a despărțit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine. 

A venit și mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să știu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită și i l-am dat”, a relatat Lidia Fecioru acum ceva timp, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Nici a doua căsnicie nu a fost mai norocoasă decât prima, însă Lidia Fecioru a devenit mamă pentru a doua oară. Cu toate că nu s-a bucurat de prea multă fericire în cele două căsnicii, bioterapeuta a rămas în relații bune cu foștii soți.

În 2022, familia Lidiei Fecioru a avut parte de o mare bucurie. Fiul terapeutei s-a căsătorit cu aleasa inimii lui în cadrul unui eveniment discret.

Celălalt fiu este și el căsătorit de ceva timp, însă nu a vrut să facă nunta din cauza faptului că acest eveniment presupune multă agitație, după cum a dezvăluit Lidia Fecioru la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT