Life

Câți români s-au uitat la Vocea României. Audiențe uriașe pentru show-ul Pro TV

Câți români s-au uitat la Vocea României? Show-ul de la Pro Tv a înregistrat niște audiențe uriașe. O mulțime de români au fost cu ochii pe el vineri seară.
11.09.2023 | 07:28
Cati romani sau uitat la Vocea Romaniei Audiente uriase pentru showul Pro TV
Câți români s-au uitat la Vocea României. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vocea României sezonul 11 a revenit în forță pe micile ecrane, vineri seară, 8 septembrie, la Pro Tv. Iar audiențele înregistrate au fost unele cu adevărat fabuloase. O mulțime de români au fost cu ochii pe show.

Câți români s-au uitat la Vocea României

Vocea României este de departe unul dintre cele mai apreciate show-uri de talente. Iar sezonul 11 se arată a fi unul cu adevărat promițător. Dincolo de modificările făcute la masa juraților, și primii concurenți au impresionat publicul.

ADVERTISEMENT

Câți români s-au uitat la Vocea României, sezonul 11? Audiențele înregistrate au fost aproape de două ori mai mari decât cele de la Kanal D. Mai mult de atât, cifrele arată că Pro Tv a înregistrat o audiență de aproape trei ori mai mare decât Antena 1.

Asta în condițiile în care la cel de-al doilea post tv era difuzat la acel moment un serial românesc de mare succes. Chiar și așa, Antena 1 s-a poziționat pe locul trei în țară, dar și în orașe, dar și pe locul doi la comercial, notează paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Audiențe uriașe înregistrate de Pro Tv

Și totuși câți români s-au uitat la Vocea României? Cifrele finale arată că aproape 1,3 milioane de români au stat cu ochii în fiecare minut pe show-ul de la Pro Tv. Ce s-a difuzat în tot acest timp la alte posturi tv?

La Antena 1, în același interval orar, 20.30-20.40, vineri seară, era difuzat Serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609. De cealaltă parte, la Kanal D, românii puteau să urmărească serialul turcesc Secrete de familie, iar mai apoi Jocul cuvintelor prezentat de Dan Negru.

ADVERTISEMENT

La Prima Tv vineri seară s-a văzut filmul Declaraţie de dragoste şi serialul Spitalul Bellevue, iar la TVR 1 Gala Umorului şi, de la 22.30, o reluare Copii spun, cu Virgil Ianţu.

Revenind deci, la nivel național, aproape 1,3 milioane au fost cu ochii pe Vocea României. Pe locul doi s-a situat Kanal D, cu cifre la jumătate față de cei de la Pro Tv. De cealaltă parte, la Antena 1, la Camera 609 s-a uitat jumătate de milion de români.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că cifrele sunt cu mult mai diferite față de anul trecut. Paginademedia.ro notează că în 2022, show-ul de la Pro Tv a fost văzut la debut de peste 1,4 milioane de români.

Iar diferența față de Kanal D nu era chiar atât de mare. În 2022, aproape, 1,2 milioane de români au fost cu ochii pe postul turcesc. La rândul său, postul de televiziune de la Antena 1 a fost urmărit anul trecut de 650.000 de români. Totuși, la acel interval orar era difuzată premiera show-ului iUmor.

ADVERTISEMENT