Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Câți suporteri vor fi pe Arena Națională la FCSB – Universitatea Craiova! Gheorghe Mustață a dezvăluit câte bilete s-au vândut până acum. Update

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord a celor de la FCSB, a dezvăluit câți suporteri sunt așteptați pe Național Arena pentru partida cu Universitatea Craiova.
06.04.2024 | 20:00
Cati suporteri vor fi pe Arena Nationala la FCSB  Universitatea Craiova Gheorghe Mustata a dezvaluit cate bilete sau vandut pana acum Update
Câți suporteri vor fi pe Arena Națională la FCSB - Universitatea Craiova! Gheorghe Mustață a dezvăluit câte bilete s-au vândut până acum. Sursa foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT
06-04-2024
17:07

Se rupe Arena Națională la FCSB - Universitatea Craiova?

Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord, a făcut un update în ceea ce privește numărul de bilete vândute pentru derby-ul FCSB – Universitatea Craiova.

„Am ajuns la aproximativ 30.000 de bilete vândute. Fără câteva sute, sunt 30.000 de bilete date. Sper ca mâine să vină foarte multă lume la stadion. Mâine, casele sunt deschise până la ora 11:00.

Astăzi se mai vând bilete online. Suporterii își pot procura bilete online până mâine la ora 19:00. Sper să fim 35-40.000. Probabil că dacă batem mâine 80% suntem campioni. Totuși, important e să rămânem cu picioarele pe pământ și să luăm titlul cu numărul 27”, a declarat Gigi Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

 

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord a celor de la FCSB, care a avut și o reacție dură în ceea ce privește arestările suporterilor de la Rapid, a dezvăluit, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, câți suporteri sunt așteptați pe Național Arena la partida cu Universitatea Craiova, partidă în care FCSB se poate duce la 10 puncte de locul 2.

Gheorghe Mustață: „Posibil să depășim 30.000 de suporteri pentru meciul cu Universitatea Craiova”

Liderul Peluzei Nord a declarat la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, că se așteaptă la un număr de 30.000 de suporteri pentru partida cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Până în momentul de față, depășim 27.000 de suporteri. Posibil să depășim 30.000 de suporteri având în vedere că multe bilete se vor vinde și în ziua meciului. Din ce am văzut eu inelele doi și trei s-au deschis și sperăm să vină cât mai multă lume, să fie stadionul plin.

Haideți să rămânem cu picioarele pe pământ. Până nu ești campion, matematic, trebuie să rămânem mobilizați. Jucătorii trebuie să înțeleagă că fotbalul se joacă pe goluri și încă nu ești campion. E mai bine ca ei să fie mobilizați pentru joc și să fim atenți.

ADVERTISEMENT

Dacă ai bătut Craiova, după aia poți se te joci cu schema asta: x afara, câștigi acasă și atunci poți să spui că în ultimele trei etape ești campion. X la Cluj și câștigi cu Rapid, iar după poți deveni campion”, a declarat Gheorghe Mustață la FANATIK SUPERLIGA.

Gheorghe Mustață, ironie la adresa rivalilor de la Rapid: „S-au crezut mari când apa era mică”

Gheorghe Mustață nu a ratat momentul și i-a ironizat pe rivali de la Rapid, în ciuda faptului că FCSB nu a mai reușit să învingă echipa din Giulești de mai bine de un an de zile.

ADVERTISEMENT

„Sperăm și noi să batem Rapidul, ce să facem, asta e. Au fost mai buni( n-r. în meciul câștigat de Rapid cu 4-0), dar pentru noi poate e mai bine că am luat bătaie. Dacă ne uităm la Rapid, uite, i-a turtit Farul și s-au crezut mari când apa era mică. Dar pe noi nu trebuie să ne intereseze ce fac adversarii noștri, pe noi trebuie să ne intereseze ce facem noi.

Trebuie să ne concentrăm pe rezultatele noastre și tocmai după pe rezultatele altor echipe. Dacă bați Craiova, trebuie să te concentrezi pe rezultatele tale, nicidecum pe rezultatele celelalte. Te duci la 10 puncte și dacă Rapid și CFR Cluj termină la egalitate, te duci la 12 puncte față de cele două și la 10 puncte de Craiova.

ADVERTISEMENT

Și atunci poți să te concentrezi, să fim foarte atenți la jocurile pe care le avem și să scoatem un rezultate de egalitate în deplasare, iar acasă victorii fără discuție și atunci ești campion. Dar până atunci haideți să rămânem cu picioarele pe pământ” a mai adăugat liderul Peluzei Nord la FANATIK SUPERLIGA.

Gheorghe Mustață a dezvăluit câte bilete s-au vândut până acum pentru partida FCSB - Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT