Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gheorghe Mustaţă, reacţie dură în scandalul arestărilor de la Rapid: „Este o mare porcărie!”

Gheorghe Mustață, liderul suporterilior FCSB, a reacționat dur în cazul scandalului în care sunt implicații ultrașii de la rivala Rapid.
15.03.2024 | 15:50
Gheorghe Mustata reactie dura in scandalul arestarilor de la Rapid Este o mare porcarie
Gheorghe Mustaţă, reacţie dură în scandalul arestărilor de la Rapid. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandalul în care sunt implicați o parte a liderilor galeriei Rapidului a avut un prim deznodământ vineri, când Liviu Ungurean „Bocciu” și încă două persoane au fost arestați  preventiv pentru o perioadă de 30 zile. Alături de aceștia, mai este cercetat în stare de libertate și Daniel Niculae, președintele clubului giuleștean.

Reacția fecesebistului Gheorghe Mustață în scandalul arestărilor de la Rapid: „E o mare porcărie”

Suporterii rapidiști sunt acuzați de trafic de materiale pirotehnice și constituirea unui grup infracțional organizat, însă modul de lucru al autorităților a fost vehement contestat în spațiul public, inclusiv de patronul Dan Șucu.  Sau chiar de suporterii rivali de la FCSB, care au expus prin Capitală bannere și mesaje de susținere pentru ultrașii conduși de Liviu Ungurean.

ADVERTISEMENT

Iar printre cei care au intervenit în acest caz a fost și Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord a FCSB, care știe aproape totul ce se întâmplă în interiorul fenomenului ultras din România.

„Cum ți se pare ție, din punct de vedere al liderului de galerie, tot ce s-a întâmplat ieri la Rapid?”, a fost întrebat Mustață de moderatorul Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări LIVE numai pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Sincer? O porcărie! Și ca să se înțeleagă pentru toată lumea. Să încerce toată lumea să înțeleagă ceea ce vreau eu să spun acum și o spun într-un mod foarte serios. Nu are nicio legătură cu ce prezintă presa, cu torțe, cu fumigene și cu toate astea.

Atenție foarte mare! Niciodată DIICOT, niciodată vreo instituție numită Parchet nu se va implica în așa ceva. Există acea Lege 4, care interzice cu torțe, cu fumigene pe stadioane, există un alt mod de a fi sancționat. Adică… Interdicție pe stadioane, amenzi, dar nu ca să ajungi să fii arestat”, și-a început Gheorghe Mustață declarațiile de la FANATIK SUPERLIGA, emisiune a cărei premieră e disponibilă luni, marți și vineri, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață despre scandalul de la Rapid: „Nu e vorba de torțe!”

Liderul suporterilor de la FCSB e de părere că lucrurile sunt prezentate în mod eronat și că, de fapt, în dosarul în care sunt anchetați suporterii rivali de la Rapid ar fi vorba de cu totul alte fapte, de o gravitate mult mai mare.

„Aici este vorba despre un punct de vedere personal și ca să înțeleagă toată lumea, că știu despre ce vorbesc… Aici este vorba despre altceva. Oamenii trebuie să înțeleagă. Ne pare rău, sunt oameni de galerie, sunt băieți cărora nu le dorim așa ceva, mai ales pentru torțe sau pentru o fumigenă.

ADVERTISEMENT

Știți foarte bine că spectacole se fac de ani și ani și ani de zile. Gândiți-vă foarte bine cu toții că acolo nu este vorba despre o artifică, despre o fumigenă sau despre o torță. Prezentați anumite lucruri și se duce toată lumea în direcția cu torțele… Eronat!

Uitați-vă că au apărut poze în urmă cu câteva luni, cu anumite obiecte în mână. Uitați-vă ce au găsit în casă, ce au confiscat din casa altui suporter, nu știu care o fi… Că e vorba de Liviu, că e vorba de oricare dintre ei… Aici nu este vorba despre artificii, e vorba despre altceva. Uitați-vă în pozele pe care voi, presa, le-ați prezentat. Atenție!”, a mai spus Gheorghe Mustață la FANATIK SUPERLIGA.

Liderul GALERIEI FCSB, Gigi Mustata, DEZVALUIRI SOC

ADVERTISEMENT