Sport

Câți suporteri vor fi prezenți la CFR Cluj – FCSB. Asistență neașteptat de scăzută pentru derby-ul din SuperLiga

Partida dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa într-o atmosferă nu tocmai incendiară. Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul din SuperLiga.
05.02.2023 | 16:08
Cati suporteri vor fi prezenti la CFR Cluj  FCSB Asistenta neasteptat de scazuta pentru derbyul din SuperLiga
Maxim 10.000 de spectatori vor fi prezenți în Gruia la derby-ul CFR Cluj - FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – FCSB este meciul etapei a 24-a din SuperLiga și o partidă extrem de importantă în economia clasamentului.

Fanii lui CFR Cluj nu se înghesuie la derby-ul cu FCSB. Câte bilete s-au vândut

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, nu are așteptări prea mari legate de numărul de spectatori, din cauza vremii, dar și a deciziei de programare a partidei: „S-au dat puține bilete. E din cauza frigului. Am prieteni care veneau de obicei la meciuri și mi-au spus că astăzi nu vin din cauza frigului și a orei târzii.

ADVERTISEMENT

A doua zi oamenii merg la muncă. Este greu să stai în tribună la -10 grade, cum se anunță la ora 22:00”, a declarat oficialul ardelenilor la Digi Sport.

Acest lucru este confirmat și de numărul de bilete vândut de CFR Cluj cu o zi înainte de meciul cu FCSB. Conform gsp.ro, s-au vândut doar 8.000 de bilete, deși stadionul „Constantin Rădulescu” are o capacitate de 18.000 de locuri.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, oficialii campioanei României nu se așteaptă ca la ora meciului să fie prezenți pe stadion mai mult de 10.000 de fani. Chiar și în aceste condiții, pentru CFR Cluj va fi un record de spectatori în acest sezon. Campioana României a avut cei mai mulți suporteri la meciul cu Rapid: 5.500.

Galeria lui CFR Cluj a încercat să se mobilizeze înainte de derby-ul cu FCSB

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa în condiții de iarnă. La ora partidei vor fi minus patru grade și se așteaptă precipitații sub formă de ninsoare și vânt. Astfel, temperatura va scădea extrem de mult spre finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Galeria lui CFR Cluj a dat o mână de ajutor clubului și a deszăpezit gazonul de pe arena din Gruia: „Astăzi am sărit în ajutorul clubului si cu mari eforturi am reușit să degajăm toată zăpada de pe terenul de joc pentru ca mâine să se joace în condiții cât mai bune pentru perioada aceasta a anului.


Ne așteaptă un meci greu, iar PELUZA VIȘINIE o să fie din nou prezentă alături de băieți spre o nouă victorie. Frânari, ne vedem mâine în Gruia?”, a fost mesajul de mobilizare al fanilor.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu consideră că în România nu ar trebui să se joace fotbal în această perioadă de iarnă

Dan Petrescu e de părere că spectacolul fotbalistic are foarte mult de suferit, mai ales că echipele care trag la titlu au un adversar în plus datorită gazonului prost, în fața unor formații care se apără. Plus că pot interveni și accidentări.

„Nu ar fi trebuit să jucăm fotbal în perioada asta, ninge, se dă zăpada, ninge din nou, e ger, dar dacă trebuie jucăm… Fotbalul e imprevizibil, dar din cauza acestui sistem care nu ajută pe nimeni, orice se întâmplă mâine nu contează.

Urmează să se înjumătățească punctele. E meci important mereu, dar nu se va decide nimic mâine, deși poate la final tot noi cu FCSB ne vom bate la titlu”, a spus antrenorul lui CFR Cluj la conferința de presă.

ADVERTISEMENT