News

Cauza morții lui Matthew Perry. Ce arată primele rezultate ale autopsiei

Cauza morții lui Matthew Perry. Vestea privind decesul actorului de 54 de ani din serialul Friends a șocat întreaga lume.
01.11.2023 | 23:28
Cauza mortii lui Matthew Perry Ce arata primele rezultate ale autopsiei
Cauza morții lui Matthew Perry. Colaj Fanatik/ Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cauza morții lui Matthew Perry. Au apărut primele rezultate ale autopsiei în cazul decesului actorului cunoscut din serialul Friends. Anchetatorii din Los Angeles vor să afle ce substanțe a consumat Perry înainte să moară.

Cauza morții lui Matthew Perry

Rezultatul testelor preliminare indică faptul că în organismul actorului nu au fost găsite substanțe precum fentanil sau metamfetamină. Astfel, decesul nu ar fi survenit din cauza unei supradoze cu aceste droguri, așa cum s-a vehiculat anterior.

ADVERTISEMENT

Însă, medicii legiști urmează să facă și alte teste toxicologice mai elaborate, conform publicației TMZ. Acestea vor arăta dacă în sângele lui Matthew Perry erau prezente alte subtanțe ilegale.

De asemenea, anchetatorii vor să afle dacă nivelurile medicamentelor prescrise de medici, pe care actorul le lua, erau mult prea ridicate. Rezultatele testelor respective ar urma să fie gata peste 4-6 luni.

ADVERTISEMENT

După ce vor fi finalizate aceste cercetări, anchetatorii vor anunța care este cauza exactă a morții lui Matthew Perry. Pe de altă parte, presa de peste hotare notează că la locul tragediei au fost găsite substanțe interzise.

„Când voi muri, nu vreau ca Friends să fie primul lucru menționat”

Actorul din celebrul serial „Friends” a fost găsit fără suflare, sâmbătă, 28 octombrie, în locuința sa din Los Angeles. Perry, în vârstă de 54 de ani, se afla în jacuzzi, iar primele cercetări arătau că s-ar fi înecat accidental.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, starul s-a confruntat cu probleme din cauza abuzului de alcool și droguri. În plus, el consuma medicamente eliberate pe bază de rețetă pentru diverse afecțiuni. Însă, nu se știe dacă acesta a fost, într-adevăr, motivul decesului.

Recent, Matthew Perry anunțase că va lansa o fundație pentru a acorda sprijin oamenilor care se luptă cu dependența de substanțe interzise. Cu aproape un an înainte să moară, actorul spunea cum ar vrea să fie ținut minte după ce va dispărea dintre cei dragi.

ADVERTISEMENT

„Când voi muri, nu vreau ca Friends să fie primul lucru menționat. Mi-ar plăcea să fiu ținut minte ca cineva care a trăit bine, a iubit bine, a fost un căutător”, spunea Matthew Perry, într-un podcast, în noiembrie 2022.

 

ADVERTISEMENT