News

Ultimele imagini cu Matthew Perry în viaţă. Cum arăta actorul din Friends înainte să moară înecat în jacuzzi. „El cerea ajutor și noi nu am înțeles”

Moartea lui Matthew Perry la doar 54 de ani. Corpul neînsuflețit, găsit la locuința sa. Ultima fotografie a cunoscutului actor dă fiori reci
29.10.2023 | 10:31
Ultimele imagini cu Matthew Perry in viata Cum arata actorul din Friends inainte sa moara inecat in jacuzzi El cerea ajutor si noi nu am inteles
Ultima fotografie postată de Perry pe contul Instagram îl arată în propriul jacuzzi, unde a murit cîteva zile mai târziu / Foto: Hepta, Instagram
ADVERTISEMENT

Actorul Matthew Perry, care a interpretat legendarul personaj Chandler Bing în celebrul serial „Friends”, a fost găsit mort, sâmbătă, în piscina din locuința sa, după cum au anunțat diverse mass-media.

Șoc devastatori pentru fani

Serialul „Friends” s-a încheiat cu mulți ani în urmă, dar continuă să fie redifuzat și nu a părăsit inimile fanilor săi, care știu aproape fiecare replică pe de rost.

ADVERTISEMENT

Așa că aflarea veștii morții șocante a lui Chandler – Matthew Perry – cel mai amuzant și mai emoționant personaj din serialul american, este sfâșietoare pentru fani.

Los Angeles Times a relatat că actorul, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit mort în locuința sa din Pacific Palisades, o zonă de lux din Los Angeles.

ADVERTISEMENT

Potrivit TMZ, moartea lui Matthew Perry nu a fost cauzată de un act criminal și, potrivit NBC, acesta a fost victima a ceea ce pare a fi fost înecul. Daily Mail spune acum chiar că acesta s-a înecat în jacuzzi-ul său după ce a jucat pickleball două ore.

„Eu sunt Mattman”

În mod ironic, ultima fotografie făcută și postată pe contul său de Instagram a fost imortalizată în jacuzzi-ul său. „Oh, deci apa caldă care se învârte în jurul vostru vă face să vă simțiți bine? Eu sunt Mattman”, a comentat el în urmă cu câteva zile, scrie Purepeople.

ADVERTISEMENT

„Mattman” este un nume pe care Matthew Perry  l-a folosit în ultimele zile în timp ce posta pe rețelele de socializare, incluzând adesea referințe și imagini legate de Batman.

”L-am dezamăgit. În tot acest timp, el cerea ajutor și noi nu am înțeles! Semnalul lui Batman? – semn de neliniște și țipăt după ajutor”, a comentat o fană, referindu-se la asocierea dintre Mattman și Batman”, scrie și PRO TV.

ADVERTISEMENT

Dependența de droguri și de alcool

Autopsia va dezvălui cu siguranță mai multe, dar, după se știe, Matthew Perry s-a luptat cu dependența în cea mai mare parte a vieții sale. A fost o luptă care a dus la mai mult de o duzină de operații salvatoare, 15 internări la dezintoxicare și 6.000 de vizite la Alcoolicii Anonimi.

Matthew Perry a cheltuit 9 milioane de dolari pentru a se lupta cu dependența sa de alcool și droguri, iar la un moment dat medicii i-au spus că are doar 2% șanse de supraviețuire.

„A fost un adevărat dar pentru noi toți. Gândurile noastre sunt alături de familia sa, de cei dragi și de toți fanii săi”, a scris studioul Warner Bros TV într-un comunicat.

Inutil să mai spunem că și colegele sale de scenă Jennifer Aniston (alias Rachel Green), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), David Schwimmer (Ross Geller), Courteney Cox (Monica Geller) și Matt LeBlanc (Joey Tribbiani) sunt devastate de vestea morții lui Matthew Perry.

 

 

 

ADVERTISEMENT