Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cauzele dezastrului de la FC U Craiova 1948! De ce nu au jucat titulari Bauza si Bahassa cu Dinamo?!

FC U Craiova și Dinamo București au terminat la egalitatea etapa a 5-a din play-out-ul Superligii România. Eugen Trică a ales să nu înceapă meciul cu Bauza și Bahassa titulari.
21.04.2024 | 11:57
Cauzele dezastrului de la FC U Craiova 1948 De ce nu au jucat titulari Bauza si Bahassa cu Dinamo
Cauzele dezastrului de la FC U Craiova 1948! De ce nu au jucat titulari Bauza si Bahassa cu Dinamo?! Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FC U Craiova și Dinamo București au terminat la egalitate etapa a 5-a din play-out-ul Superligii România, scor 1-1, meci în care antrenorul echipei din Bănie, Eugen Trică, a ales să nu înceapă titulari cu Bauza și Bahassa, cei mai buni fotbaliști pe care îi avea la dispoziție.

Mihai Stoichiță și Dănuț Lupu au analizat prestația lui Dinamo din meciul cu FC U Craiova: „La oamenii săraci nici caii nu prea trag”

Dănuț Lupu, omul care a făcut istorie în tricoul „roș-alb”, și Mihai Stoichiță au analizat la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, prestația lui Dinamo din meciul cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, la oamenii săraci nici caii nu prea trag. Eu zic că Dinamo merita cele 3 puncte, îmi pare rău că nu au reușit să țină de rezultat. Au primit și un gol norocos spre sfârșitul partidei, dar important e că sunt la mâna lor și au șanse.

Sper să reușească să salveze echipa și să rămână în liga a doua. Dacă prind barajul sigur se salvează, diferența e destul de mare între liga 1 si 2”, a declarat Dănuț Lupu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță este de părere că antrenorul lui Dinamo are meritul că a reușit să trezească jucătorii chiar înainte de a intra într-o pasă care să le facă imposibila misiunea de a se mai salva de la retrogradare.

„E o compensație la Dinamo. Au pierdut puncte în ultimele minute dar au și câștigat. Consider că meritul lui Dinamo și antrenorului este că au reușit să-i trezească pe jucători din amorțirea pe care o aveau în trecut.

ADVERTISEMENT

Au determinare, uneori peste limitele regulamentului, determinare care îi ajută să depășească lipsa de talent. Dinamo are probleme în a construi, în a marca și în a închide meciul”, a spus și Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Stoichiță consideră că Eugen Trică trebuia să înceapă meciul cu Bauza și Bahassa: „Îi lași pe bancă doar dacă ai alții mai buni”

Mihai Stoichiță, președintele comisiei tehnice a Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că Eugen Trică trebuia să înceapă cu Bauza și Bahassa titulari în meciul cu Dinamo, meci care se poate dovedi decisiv în salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Surpriza pentru mine este că FC U Craiova, cu un lot spectaculos, lot care îi permite lui Trică să-i țină rezervă pe jucătorii emblematici precum Bauza și Bahassa. Pentru mine asta este surpriza. Mi se pare că au un lot destul de bun, dar acolo este o problemă de interior unde există animozități în sânul lotului.

Nu văd altă explicație. Dacă îți permiți să-i ții rezervă pe cei doi, o faci doar din două motive. Ori ai jucătorii mai buni, ori sunt probleme interioare și îi pedepsești. Sau poate Trică a vrut să le schimbe mentalitatea, cine știe. Trică nu este de acuzat dacă face treaba asta pentru că nu este ultima etapă.

Dacă e o chestie educativă eu îi dau dreptate și înseamnă că are personalitate. Dar problema poate să fie din interior. Câți antrenori s-au plimbat pe acolo și nu au reușit mare lucru. Crezi că toți antrenorii care au fost la Craiova nu știau cum să conducă o echipă? Acolo sunt ale probleme”, a mai declarat Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA.

Alin Buzărin: „Craiova va pica dacă joacă așa”

Alin Buzărin, analistul FANATIK, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că FC U Craiova are toate șansele să pice în liga a doua dacă va continua să aibă o prestație ca în meciul cu Dinamo București.

„Rezultat norocos pentru Craiova, ei merită foarte greu punctul ăsta. Golul a fost norocos, capul și umărul bunei speranțe. Dacă joacă așa cum au făcut-o ieri și dacă intervin mizerii din alea ca la Botoșani, sigur pică.

Nu au nicio șansă. Eu de când mă uit la fotbal nu am văzut un arbitraj ca la meciul dintre FC U Craiova și Botoșani. E greu să zic cine va cădea”, a declarat Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA.

Cauzele dezastrului de la FC U Craiova 1948!

ADVERTISEMENT