News

Caz bizar în Grecia. Pescar arestat, după ce a prins în plasă un cadavru, pe care l-a aruncat înapoi în mare

Un pescar din Grecia a fost arestat, după ce ”a capturat” un bărbat mort. Oamenii legii îl acuză de faptul că nu le-a raportat decesul și a preferat să arunce cadavrul înapoi în mare.
14.09.2021 | 18:49
Caz bizar in Grecia Pescar arestat dupa ce a prins in plasa un cadavru pe care la aruncat inapoi in mare
ADVERTISEMENT

Pescarul a comis fapta în acest weekend, în ziua de duminică. El a ieșit la pescuit în apropiere de coasta Pelionului, acolo unde a fost dat dispărut un bătrân în vârstă de 74 de ani.

Însă, în loc să prindă pește, bărbatul s-a ales în plasă cu un cadavru, căruia i-a dat drumul înapoi în mare.

ADVERTISEMENT

Un scafandru a dat peste trupul neînsuflețit al bărbatului dat dispărut

În tot acest timp, la fața locului se desfășura o operațiune de căutare a bătrânului în vârstă de 74 de ani. Trei bărci de patrulare au fost pe urmele dispărutului, care în cele din urmă a fost găsit de un scafandru, scrie The Guardian.

”Bărbatul de 74 de ani a fost prins în plasă și aruncat înapoi în timp ce era încă în interiorul plasei”, potrivit informațiilor transmise de garda de coastă din Grecia.

ADVERTISEMENT

Bărbatul mort era tot un pescar

Nu se cunosc detalii despre cum s-a dat de urma pescarului, odată ce a fost găsit trupul fără viață al bătrânului. Cert este că și acesta din urmă era tot pescar.

Pe scoata Pelionului se adună, adesea, pescari pentru a prinde pește. De asemenea, zona este foarte frecventată și de turiști, datorită pădurilor și plajelor sale.

ADVERTISEMENT

Cadavru în stare de putrefacție, descoperit pe o plajă din Constanța

În acest weekend, pe plaja Neversea din Constanța, a fost descoperit trupul neînsuflețit al unei persoane. Nu se știe dacă este vorba despre un bărbat sau o femeie, din cauza stării avansate de descompunere.

Un bărbat care se plimba pe plajă a fost cel care a dat peste cadavru, vineri dimineață și a sunat la 112. Autoritățile s-au deplasat la fața locului și au dus corpul fără viață la spital pentru a se face o necropsie.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale au fost șocate, deoarece corpul ”aproape nu mai are cap”. Din primele cercetări, polițiștii cred despre cadavru că ar putea fi corpul unui marinar, deoarece în luna mai doi au fost dați dispăruți. S-a deschis în acest caz un dosar penal pentru moarte suspectă.

Tot în Constanța, în urmă cu câteva zile, a fost descoperit în zona portului Tomis din Constanța, trupul neînsuflețit al unui tânăr în vârstă de 26 de ani, din Ploiești. El a fost dat dispărut de părinți cu trei zile înainte de a fi găsit.

Băiatul locuia cu chirie și era despărțit de patru luni de partenera sa de viață. Este luat în calcul un caz de suicid.

Așadar, în cazul identificării unui trup fără viață, nu ezitați să apelați autoritățile.

ADVERTISEMENT
Tags: