News

Caz incredibil în Iași. O femeie a apelat la judecători pentru a-l muta în altă cameră pe soțul gelos

02.02.2021 | 12:03
Caz incredibil in Iasi O femeie a apelat la judecatori pentru al muta in alta camera pe sotul gelos
ADVERTISEMENT

O femeie din localitatea Pârcovaci, județul Iași, și-a acționat în instanță propriul soț, în speranța că în felul acesta va reuși să-l determine să doarmă în altă cameră. Ba chiar a chemat poliţia, pe motiv că ar fi fost amenințată cu moartea și a solicitat emiterea unui ordin de protecție.

În decembrie, bărbatul plecase la muncă în Marea Britanie, dar s-a întors după doar trei săptămâni și a devenit gelos, văzând că partenera de viață nu îl întâmpină cu entuziasmul la care s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Și asta nu e tot. Gândul că persoana iubită l-a înșelat nu îi dădea pace, așa că ieșeanul nostru a recurs la o măsură radicală. Vă vine sau nu să credeți, a obligat-o să meargă și să jure că nu i-a fost infidel pe durata șederii sale peste hotare.

Și-a dat în judecată soțul pentru a-l obliga să doarmă în altă cameră

Revoltată, femeia și-a dat soțul în judecată, pretinzând că a fost amenințată cu cu moartea și a cerut un ordin de protecție împotriva lui. Numai că, odată ajunsă în instanță, și-a schimbat complet declarațiile.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar n-ar fi vrut ca partenerul de viață să fie evacuat din casă, ci doar să doarmă într-o cameră alăturată.

Ba mai mult, judecătorii au constatat că acuzațiile sale nu se confirmă, în condițiile în care bărbatul nu a fost deloc violent. Nici măcar verbal.

ADVERTISEMENT

Cât despre ordinul de restricție, e lesne de înțeles că acesta ar fi fost absolut inutil, din moment ce soții continuau să locuiască sub același acoperiș. În consecință, Judecătoria Hârlău a respins cererea în totalitate.

O altă ieșeancă a reclamat recent că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, fostul soţ ar fi agresat-o, lovind-o cu pumnii în piept şi strângând-o de gât.

ADVERTISEMENT

Ajunsă în faţa judecătorilor, a anunțat, însă, că a decis să renunţe la cererea de emitere a unui ordin de protecţie pe numele bărbatului. Prin urmare, instanţa nu a mai putut decât să constate că nu are ce judeca și să dispună închiderea dosarului.

ADVERTISEMENT
Tags: