News

Caz revoltător la o grădiniță din Ploiești. Educatoare înregistrată când lovește și amenință un copil: „Punem toată clasa să te bată!”

O educatoare de la o grădiniță din Ploiești a fost înregistrată când lovește un copil. L-a amenințat că va fi bătut de colegi.
01.04.2024 | 09:37
Caz revoltator la o gradinita din Ploiesti Educatoare inregistrata cand loveste si ameninta un copil Punem toata clasa sa te bata
Educatoare înregistrată când lovește și amenință un copil. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un nou caz revoltător, petrecut la o grădiniță din Ploiești, a ieșit la iveală, după ce o educatoare a fost înregistrată când lovește și amenință un copil. Se pare că nu este singura situație de acest fel, potrivit părinților.

Educatoare din Ploiești, înregistrată când lovește și amenință un copil

Totul a avut loc la Grădiniția numărul 47, acolo unde educatoarea unei grupe este acuzată că are un comportament neadecvat față de copiii pe care ar trebui să îi îngrijească și să îi formeze. Părinții susțin că și alte educatoare sau îngrijitoare de la această grupă ar apela la aceleași metode, potrivit Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Părinții au început să aibă bănuieli cu privire la felul în care se comportă personalul care se ocupă de educația micuților, după ce au observat că minorii veneau acasă tot mai supărați. Unul dintre ei a vrut să spună familiei prin ce trece la grădiniță. Nu a povestit totul, de frică să nu fie pedepsit de educatoare.

Oamenii s-au convins că micuții lor sunt agresați, în mediul online fiind făcută publică o înregistrare. Educatoarea se aude cum țipă la unul dintre copii, iar la un moment dat chiar l-ar lovi. Mai mult, femeia îl amenință că va fi bătut de toată clasa.

ADVERTISEMENT

„Dă-te la o parte de aici! Ia dă-te la o parte de aici, că vreau să mă descalţ! Dă-te la o parte! Vrei bătaie? Vrei să te bată copiii? Punem toată clasa să te bată!”, sunt cuvintele educatoarei surprinse pe înregistrare, arată Observator News.

„Nu ţi-e ruşine? Vrei să chem poliţia?”

Ulterior, femeia se aude cum încearcă să inducă ideea conform căreia copilul nu a fost bătut și îl amenință că va chema poliția. „De ce baţi copiii? Ţi-a făcut cineva, ceva ? Ce, i-auzi? I-a făcut cineva, ceva. Eşti nebun?! Cine, dragă, ce ţi-a făcut ? Cine te-a bătut din clasă?”

ADVERTISEMENT

„Doamna Mirela”

„I-auzi, frate, că l-a bătut doamna Mirela. Eşti nebună?! Cum să te bată doamna Mirela?! Nu ţi-e ruşine? Vrei să chem poliţia?”, este conversația dintre copil și cadrul didactic, potrivit Antena 3 CNN.

Acum, părinții cer ca educatoarea să fie schimbată, solicitând explicații conducerii insituției pentru comportamentul personalului. Cu toate acestea, se pare că încă nu au fost luate măsuri pentru sancționarea persoanelor implicate.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul caz de acest fel. În urmă cu o săptămână, o învățătoare din Constanța a fost înregistrată în timp ce adresa jigniri copiilor, făcându-i „nesimțiți, strâmbi, urâți, tâmpiți”. Totodată, femeia ar fi bătut o fetiță de 7 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: