News

Caz șocant în Bacău! O tânără a fost ucisă în bătaie de propriul iubit! Ce făcea agresorul în timp ce victima zăcea inconștientă după loviturile încasate

26.06.2020 | 12:41
Caz socant in Bacau O tanara a fost ucisa in bataie de propriul iubit Ce facea agresorul in timp ce victima zacea inconstienta dupa loviturile incasate
ADVERTISEMENT

Chiar dacă autoritățile fac toate eforturile pentru a-i pune capăt, violența domestică este în continuare un fenomen prezent în majoritatea regiunilor țării. Cel mai recent caz de acest gen s-a înregistrat în județul Bacău, unde o tânără de 36 de ani a fost ucisă cu bestialitate în bătaie de propriul iubit.

Incidentul i-a lăsat fără cuvinte pe localnici, care îl descriu drept un bărbat liniștit și nu își amintesc să fi avut în trecut un comportament violent față de partenera sa. Într-un acces de furie, însă, a lovit-o mortal. Ba mai mult, după corecția aplicată fără milă femeii, s-a culcat nepăsător, lăsând-o să se zbată toată noaptea între viață și moarte.

ADVERTISEMENT

Abia dimineață, când a văzut că aceasta nu se mai trezește, agresorul a decis să sune la 112. Polițiștii ajunși la fața locului l-au reținut pentru 24 de ore, iar acum urmează să fie prezentat unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Un nou caz de violență domestică în Bacău. O tânără a fost ucisă în bătaie de iubit

Cei doi concubini se mutaseră împreună de mai bine de șase luni, iar alături de ei locuia şi fetiţa bărbatului, în vârstă de 8 ani. Cu câteva ore înainte, vecinii i-au văzut când se întorceau de la o petrecere. Nimic nu părea să anunțe tragedia care avea să se petreacă, susțin oamenii.

ADVERTISEMENT

Nu era violent. El şi-a crescut fetiţa şi venea la şcoală atât de curată şi îngrijită. Nu ziceai că nu are mamă. Nu ştiu, nu ştiu cum s-a întâmplat lucrul ăsta”, a povestit o localnică pentru Știrile Pro Tv, vizibil afectată de acest incident nefericit.

Fetița nu a asistat la scenele sângeroase

Chiar dacă păreau fericiți cu numai câteva ore înainte, anchetatorii susțin că în locuința celor doi a avut loc un conflict în urma căruia bărbatul și-a ucis cu sânge rece iubita. Ba mai mult, deși tânăra zăcea inconștientă, a preferat să se culce și să alerteze autoritățile abia la primele ore ale dimineții.

ADVERTISEMENT

Cât despre fetiţa suspectului, deși se afla acasă, nu a asistat la aceste scene sângeroase. Acum este în grija unor rude şi urmează să fie preluată de mama agresorului. Dacă va fi găsit vinovat pentru omor, bărbatul riscă să-și petreacă următorii 20 de ani în spatele gratiilor.

Nu am auzit niciodată. Ieri au plecat cu voie bună la Oneşti au venit împreună, nu au zis nimic.

ADVERTISEMENT

Noi am auzit în dimineaţa asta ce s-a întâmplat. Eu i-am văzut întotdeauna, ea a fost o femeie harnică şi mereu vorbeau, erau împreună”, a mai spus o vecină.

ADVERTISEMENT