News

Tatăl care a amenințat că se aruncă în gol cu copilul în brate, reținut de polițiști. De ce este acuzat

16.04.2021 | 20:49
Tatal care a amenintat ca se arunca in gol cu copilul in brate retinut de politisti De ce este acuzat
ADVERTISEMENT

Caz șocant în Drumul Taberei acolo unde oamenii au trăit câteva momente dramatice. Un bărbat cu un copil în vârsta de 4 ani în brațe a amenințat că se aruncă în gol de la etajul 9 al unui bloc.


Update, ora 20:50/ Bărbatul care a amenințat că se aruncă de pe bloc cu copilul în brațe a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Omul este acuzat de șantaj, a anunțat Poliția Capitalei, potrivit News.ro.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, ora 12:20

Bărbatul nu a stat o clipă pe gânduri și a transmis tuturor că se aruncă de la o fereastră aflată la etajul 9. Martorii au înlemnit și au așteptat intervenția echipajelor specializate.

De altfel, mai multe echipe de Poliție, Jandarmi, SMURD, dar și echipe de la SIAS au fost mobilizate de urgență la fața locului.

ADVERTISEMENT

Caz șocant în cartierul Drumul Taberei!

De asemenea, un negociator a venit și el în fața blocului și a intrat în legătură cu bărbatul încercând să-l convingă pe acesta să coboare.

Conform primelor informații, individul se afla în plin proces de divorț cu mama copilului și nu a reușit să treacă peste separare.

ADVERTISEMENT

Chiar femeia a fost cea care a alertat Poliția și a transmis că bărbatul o amenință că se va arunca în gol și că în brațele lui se află și copilașul de 4 ani.

Poliția a urcat pe scara blocului și a ajuns aproape de locul în care se afla individul. De asemenea și negociatorul a mers să stea de vorbă cu acesta.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, după câteva minute de discuții bărbatul a ales să coboare și a înmânat copilul forțelor de ordine. Oamenii prezenți au început să aplaude intervenția echipajelor.

Micuțul, vizibil speriat, a ajuns în brațele mamei sale. Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale și dus la spital pentru un control psihiatric.

ADVERTISEMENT