News

Caz șocant în Hunedoara! O tânără a fost ucisă cu sânge rece de iubit. Bărbatul nu se află la primele probleme cu legea

24.07.2020 | 16:19
Caz socant in Hunedoara O tanara a fost ucisa cu sange rece de iubit Barbatul nu se afla la primele probleme cu legea
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini în Hunedoara, după ce o tânără de doar 22 de ani a fost ucisă de iubit cu un cuțit de vânătoare. Potrivit autorităților, totul pare să fi pornit de la o scenă de gelozie a bărbatului, care, nefiind la prima faptă de acest gen, ar fi lovit-o fără ezitare, provocându-i leziuni grave la nivelul pieptului și spatelui.

De îndată ce a comis cumplita faptă, Cristian Stănciulescu, pe numele său, a părăsit locuința situată chiar lângă sediul Poliției, lăsându-și partenera să se zbată între viață și moarte într-o baltă de sânge. Ulterior a încercat să-și pună capăt zilelor, însă un jandarm aflat în timpul liber l-a văzut plin de sânge și l-a predat oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

Din păcate, echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul victimei. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, iar dacă va fi găsit vinovat, inculpatul în vârstă de 27 de ani riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Crimă înfiorătoare în Hunedoara. Și-a ucis iubita cu un cuțit de vânătoare

Bărbatul, care era plin de sânge, a afirmat faptul că şi-ar fi omorât viitoarea soţie. Ulterior imobilizării, jandarmul a apelat numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului deplasându-se efective ale poliţiei care au preluat bărbatul, în vederea continuării cercetărilor. 

ADVERTISEMENT

Din păcate, medicii nu au reuşit sa ii salveze viaţa femeii, necropsia urmând a stabili cauza morţii. În urma verificărilor efectuate, crima a fost confirmată.

Cercetările vor fi preluate în competenta procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor, pe fondul consumului de substanţe interzise”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Criminalul este recidivist. A fost condamnat pentru trafic de droguri

Totodată, trebuie spus că iubitul fetei nu se află la primele probleme cu legea. În trecut, bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost acuzat de trafic de droguri și condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu executare.

De altfel, surse judiciare relatează că acesta se afla sub influența substanțelor interzise inclusiv în cursul nopții de joi spre vineri, când a comis crima care a șocat întreg cartierul.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a rămas fără mamă încă de la vârsta de 7 ani și a avut nenumărate probleme de-a lungul timpului, cei care îl cunosc au rămas fără cuvinte. Susțin că nu îl credeau în stare de un asemenea gest, nefiind o persoană violentă.

ADVERTISEMENT
Tags: