News

Caz șocant în Iași. A căzut din picioare, chiar pe holurile Palatului de Justiție

02.03.2021 | 12:09
Caz socant in Iasi A cazut din picioare chiar pe holurile Palatului de Justitie
Bărbatul a suferit un atac de cord și a ajuns de urgență la spital. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Medicii au intervenit de urgență, marți dimineață, la Palatul de Justiție din Iași, după ce unui în vârstă de 57 de ani i s-a făcut rău și a căzut din picioare, chiar pe holurile instituției. Acesta se pregătea să asiste împreună cu avocatul la un proces aflat pe rolul Tribunalului Iaşi.

Până la sosirea echipajului SMURD, jandarmii care se ocupă de paza clădirii au efectuat manevre de resuscitare. Ulterior, persoana în cauză, care suferise, cel mai probabil, un atac de cord, a fost transportată de urgență la Spitalul „Sf. Spiridon” din oraș.

ADVERTISEMENT

Medicii l-au resuscitat. În aceste momente este în UPU în investigații”, a declarat pentru BZI.ro prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi. Incidentul a fost confirmat și de președintele Curții de Apel Iași.

Un bărbat a făcut stop cardiac pe holurile Palatului de Justiție din Iași

Da, a fost un incident în această dimineață, pe holul de la parter al instanțelor de judecată.

ADVERTISEMENT

Din datele pe care le am rezultă că un justițiabil în vârstă de peste 50 de ani a intrat în clădire cu avocatul său.

La un moment dat, bărbatul a căzut la pământ. Jandarmii din clădire s-au mișcat cu operativitate și chiar au acordat primul ajutor bărbatului.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă a fost preluat ulterior de un echipaj medical”, a declarat judecătorul Diana Micu-Cheptene, președintele Curții de Apel Iași.

Bărbatul era implicat într-un dosar de insolvență aflat pe rolul Tribunalului Iași. Potrivit sursei citate, i s-a făcut rău în momentul în care avocatul său a intrat în arhiva instanţei.

ADVERTISEMENT

Un echipaj SMURD a fost trimis la Tribunal. Un bărbat de 57 ani, client, a făcut stop cardiac. Medicii l-au resuscitat. În aceste momente este în UPU în investigații”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

ADVERTISEMENT
Tags: