Sporturi

Caz șocant în Italia! Un fost sportiv a fost găsit mort la un an de la deces. Corpul său era mumificat

26.04.2020 | 21:03
Caz socant in Italia Un fost sportiv a fost gasit mort la un an de la deces Corpul sau era mumificat
ADVERTISEMENT

Furio Lescarini, un fost sportiv și instructor de schi, a fost găsit mort în casă la un an de la deces, corpul său fiind mumificat în momentul descoperirii.

Un fost sportiv din Italia a fost găsit mort la un an de la deces

Furio Lescarini a decedat în urmă cu un an, însă nimeni nu l-a căutat și nu s-a interesat de el, motiv pentru care a fost găsit abia după 12 luni, corpul său fiind deja mumificat.

ADVERTISEMENT

Furio Lescarini se pensionase în urmă cu un an, după o carieră de schior și instructor de schi, în Tagiacozzo , un mic orășel din Italia, situat la 1.200 de metri deasupra mării.

Nu avea frați și nu era căsătorit

Furio Lescarini nu avea frați, nu era căsătorit, iar părinții săi erau decedați și din păcate nimeni nu l-a căutat. Corriere.it scrie că un prieten s-a alertat zilele trecute după ce Lescarini nu a răspuns apelurilor sale şi a anunţat Poliţia, iar autorităţile au găsit în casă trupul neînsuflețit al fostului sportiv.

ADVERTISEMENT

Astfel, politia din localitatea Tagiacozzo a descoperit cadavrul sau, la aproximativ un an distanta de la deces.

Mai mult decât atât, Furio nu avea nici conturi pe rețelele de socializare, fiind mult mai greu de găsit, iar vecinii încă nu ajunseseră să lege relații de amiciție cu acesta.

ADVERTISEMENT

Fostul schior a fost văzut ultima oară de localnicii din Roccaccerro în preajma Paștelui din 2019, însă vecinii săi știau despre el că este o persoană mai retrasă, motiv pentru care nu au bănuit nimic.

  • 61 de ani avea Furio Lescarini în 2019, anul decesului