News

Caz șocant în Otopeni. Un polițist a fost găsit împușcat în mașină

24.12.2020 | 15:43
Caz șocant în Otopeni. Un polițist a fost găsit împușcat în mașină
Tânărul om al legii prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un polițist a fost găsit împușcat în cap într-un autoturism aflat pe DJ 100, în zona bălții Tunari din Otopeni. Potrivit autorităților, avea doar 33 de ani și a fost evaluat din punct de vedere psihologic în februarie 2019.

Echipajele din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov ajunse în scurt timp la fața locului au constatat faptul că tânărul agent şef adjunct de la Poliția Otopeni prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs nefericitul incident. Din păcate, nu este singurul om al legii care și-a pierdut viața recent în condiții suspecte.

Un tânăr polițist a fost găsit împușcat în mașină

La data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 11:50, pe DJ 100, în zona bălții Tunari, polițiștii orașului Otopeni au observat un autoturism, în care se afla un coleg din cadrul Poliției Oraș Otopeni, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov și criminaliști, care au constatat faptul că pe DJ 100, în zona bălții Tunari, în interiorul unui autoturism se află un bărbat, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

Polițistul a fost încadrat din sursă externă în luna octombrie a anului 2006, în funcția de agent, inițial, la Poliția Orașului Pantelimon. Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 14 februarie 2019.

La fața locului s-a deplasat o echipa operativă complexă, condusă de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, în cauză fiind efectuate cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov.

ADVERTISEMENT

Un alt poliţist a fost găsit împuşcat în cap, în maşină

Luna trecută, un poliţist în vârstă de 29 de ani din Giurgiu a fost găsit împușcat în cap în mașină. În urma verificărilor s-a stabilit că era ajutorul şefului de post din Găiseni.

În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului.

Polițistul a fost încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anulului 2017, în funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu. Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 26.07.2017”, au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri