News

Caz șocant în Sibiu. La doar 12 ani, o fată s-a sinucis. Cum a găsit-o fratele ei, de 9 ani

01.04.2021 | 22:48
Caz socant in Sibiu La doar 12 ani o fata sa sinucis Cum a gasito fratele ei de 9 ani
Caz șocant în Sibiu. La doar 12 ani, o fată s-a sinucis. Cum a găsit-o fratele ei, de 9 ani
ADVERTISEMENT

O fată în vârstă de doar 12 ani din Sibiu s-a sinucis în apartamentul în care locuia. A fost găsită de fratele ei, de 9 ani.

Scene înfiorătoare în localitatea Cisnădie. O minoră s-a spânzurat în apartamentul familiei. Echipajele medicale sosite în grabă la fața locului nu au putut salva victima, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT

Tragedia a avut la joi, 1 aprilie, în jurul ore 19:40. Copila a fost găsită în stare inconștientă de fratele ei. Acesta și-a alertat repede tatăl care a chemat salvarea.

O fată de 12 ani din Sibiu s-a spânzurat

”În această seară, în jurul orei 19,40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenţia echipajelor medicale şi a poliţiştilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în oraşul Cisnădie.

ADVERTISEMENT

Bărbatul fusese anunţat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconştientă”, a transmis, joi seară, IPJ Sibiu.

Din nefericire, la faţa locului, medicii şi poliţiştii nu au avut ce să mai facă, echipajul medical pronunţând decesul fetiţei. La nivelul Poliţiei Oraşului Cisnădie s-a declanşat o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care a survenit decesul fetei.

ADVERTISEMENT

Tragedie în Arad. Un bărbat s-a sinucis în secția Covid a Spitalului Județean

Un tânăr de 28 de ani și-a pus capăt zilelor, luni dimineață, în secția dedicată pacienților Covid-19 din cadrul Spitalului Județean Arad.

„Pacientul se afla în zona ”roşie” a spitalului, iar o asistentă a observat că nu s-a întors în salon de la baie şi a mers să verifice. În momentul în care l-a găsit spânzurat, a solicitat prezenţa medicului de gardă şi a unui medic de terapie intensivă.

ADVERTISEMENT

Au început manevre de resuscitare care au durat o oră şi jumătate, după care a fost declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU Arad, Simina Roz.

ADVERTISEMENT