News

Caz șocant în Timișoara! Liber după ce a racolat o copilă de 10 ani pentru relații sexuale!

15.04.2021 | 09:42
Caz socant in Timisoara Liber dupa ce a racolat o copila de 10 ani pentru relatii sexuale
ADVERTISEMENT

Caz șocant în Timișoara acolo unde o copilă de numai 10 ani a fost racolată pe o rețea de socializare de un bărbat care i-a propus să întrețină relații sexuale. Acesta a fost prins chiar în flagrant delict, în timp ce mergea cu fetița către un apartament. 

Culmea, minora primise acceptul de la mama ei pentru a-și face un cont pe Instagram. Și-a dorit lucrul acesta pentru a putea discuta cu colegii cât timp este vacanță.

ADVERTISEMENT

Nu a mai durat mult până a fost abordată de un tânăr, care s-a prezentat a fi Luci, un elev în vârstă de 17 ani. În realitate, acesta avea 19 ani și lucra ca barman la un cunoscut club din oraș.

Caz șocant în orașul Timișoara!

Conform flagrantului, tânărul a început să-i ceară poze cu ea dezbrăcată. Mai mult de atât i-a transmis fetei să nu le povestească părinților nimic.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, copila și-a anunțat mama căreia i-a și arătat discuțiile avute. De aici încolo, femeia a fost cea care a continuat conversația cu tânărul.

Când tânărul i-a cerut să se întâlnească cu el, mama a anunțat Poliția. Bărbatul nu a știut o clipă că vorbește cu mama minorei.

ADVERTISEMENT

Fără să ezite i-a cerut copilei să se întâlnească într-o piață din Timișoara pentru ca ulterior să meargă în apartamentul său să întrețină relații sexuale.

După ce femeia a luat legătura cu Poliția, oamenii legii au organizat flagrantul. Interesant este că minora a participat în mod direct la întreaga operațiune. De un singur lucru s-a temut bărbatul – la un moment dat acesta a sunat-o cu apel video pentru a se asigura că este singură.

ADVERTISEMENT

A venit la întâlnire împreună cu un alt tânăr, însă nu s-a apropiat de banca unde se afla fetița de 10 ani, ci a dirijat-o prin telefon, solicitându-i să îl urmeze.

Conștient de ce face, tânărul i-a spus fetei să se țină după prietenul lui, cerându-i acesteia să rămână în spatele lor, în caz că este poliție în zonă.

Minora i-a urmat pe cei doi la o distanță de câțiva metri până când a ajuns în apropierea apartamentului. Aici au intervenit polițiștii. Bărbatul nu a mai avut ce face și a ajuns după gratii.

În timpul audierilor, acesta a recunoscut toate acuzațiile, dar a transmis că fetița i-ar fi spus că are 12 ani, nu 10. Pentru că și-a recunoscut faptele și a colaborat cu anchetatorii, tânărul a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare. În plus, a fost obligat să achite 10.000 de lei daune morale.

De remarcat că pedeapsa primită i-a nemulțumit pe procurori, dar și pe familia victimei, care au contestat decizia. Curtea de Apel Timișoara a menținut hotărârea dată de prima instanță.

ADVERTISEMENT