Sport

Caz șocant la FCSB! Fostul fotbalist care a uluit conducerea roș-albaștrilor: „Juca cu tampoane la jambier”

Cazul șocant de la FCSB care a uimit conducerea roș-albaștrilor. Motivul pentru care un fost fotbalist al roș-albaștrilor juca cu tampoane la jambiere.
12.01.2023 | 22:20
Caz socant la FCSB Fostul fotbalist care a uluit conducerea rosalbastrilor Juca cu tampoane la jambier
George Galamaz este fotbalistul care l-a uluit pe Mihai Stoica. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit cazul șocant al lui George Galamaz, fostul fundaș central al roș-albaștrilor din perioada 2010-2012. Oficialul vicecampioanei României a dezvăluit motivele pentru care fotbalistul retras din activitate în 2014 juca cu tampoane la jambiere.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre fostul fotbalist al FCSB-ului, George Galamaz

George Galamaz (41 de ani) a evoluat pentru FCSB în perioada august 2010 – ianuarie 2012. Mihai Stoica a vorbit despre fundașul retras din activitate în urmă cu 9 ani la Anorthosis, în Cipru.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a rămas uluit de atitudinea războinică a fostului fotbalist pe terenul de fotbal. În urmă cu 12 ani, fundașul care a evoluat, pe lângă Steaua (n.r. FCSB) la echipe, precum Rapid, Dinamo, Unirea Urziceni sau ”U” Cluj, a fost protagonistul unui incident.

Pe parcursul unui duel dintre Petrolul și FCSB, Galamaz a fost lovit cu pumnul în față de un huligan și a suferit o intervenție chirurgicală. Mihai Stoica a mărturisit despre fostul fotbalist că purta tampoane în jambiere pentru a-și șterge urmele de sânge, venite ca urmare a contactelor dure din teren.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, uluit de atitudinea războinică de pe terenul de fotbal a lui George Galamaz: „În viaţa mea nu am văzut…”

„Galamaz juca cu tampoane la jambier, că, la primul contact, îi curgea sânge din nas şi îşi băga tampoanele în nas şi juca aşa.

Galamaz, când a căzut şi i s-a desprins din nou operaţia, i-a ieşit tija din umăr, dar nu era problemă la el. În viaţa mea nu am văzut…

ADVERTISEMENT

Dacă îi spuneai >, >. Aşa ceva mai rar. Chiar a fost fenomen Galamaz”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Mihai Stoica, prezent la Samoens, la Campionatul Mondial de Ape Înghețate

Teodora Stoica, fiica managerului general al celor de la FCSB, participă în perioada 11-15 ianuarie 2023 la Campionatul Mondial de Ape Înghețate care se desfășoară în stațiunea Samoens din Franța.

ADVERTISEMENT

Fiica oficialului roș-albaștrilor va concura la probele 50 de metri și 100 de metri liber. Teodora Stoica va lua parte la întrecere sub îndrumarea lui Paul Georgescu, coordonatorul lotului național.

„Sirena mea înghețată. #n-aș putea fi mai mândru”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica, pe contul de Facebook.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags: