Sport

Mihai Stoica nu crede că FCSB va fi primită în Ghencea: „O să ni se dea justificări de alt gen de-acum!”

Mihai Stoica este pesimist cu privire la accesul FCSB-ului pe arena din Ghencea, fiind de părere că lupta e departe de a fi câștigată.
12.01.2023 | 12:50
Mihai Stoica nu crede ca FCSB va fi primita in Ghencea O sa ni se dea justificari de alt gen deacum
Mihai Stoica, pesimist cu privire la accesul FCSB-ului pe arena din Ghencea. Sursă foto: cni.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că FCSB va primi noi justificări prin care i se va refuza accestul pe stadionul Steaua.

Mihai Stoica, pesimist cu privire la accesul FCSB-ului pe arena din Ghencea

Mihai Stoica este pesimist cu privire la revenirea FCSB-ului pe arena din Ghencea, explicând motivele pentru care crede că echipa nu va juca atât de curând pe stadionul făcut din bani publici:

ADVERTISEMENT

„Mai sunt bariere, cine știe ce va fi. Trebuie justificări de alt gen de-acum înainte ca să nu fim lăsați să jucăm. Probabil le vom primi, eu sunt mai pesimist de fel.

E important să joci în București, dacă Arena e închisă nu ai unde să joci meciurile în București. Am fost nevoiți să jucăm la Giurgiu meciuri din cupele europene”.

ADVERTISEMENT

„Cei mai mulți suporteri din București sunt din Ghencea, plus că ar fi interesați și cei din provincie și cei din diaspora, chiar am primit multe cereri.

Nu sunt optimist, să vedem normele de aplicare, să vedem că se bifează toate căsuțele”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a intervenit în lupta dintre FCSB și CSA Steaua

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a vorbit despre disputa dintre FCSB și CSA Steaua, postând pe pagina de Facebook un mesaj prin care a enumerat motivele pentru care susţine ca terenurile de sport să fie mai uşor de închiriat:

„Am văzut că orgoliile exagerate ale unor oameni pot bloca folosirea unor baze sportive noi, construite de statul român, din banii românilor. Într-o țară în care oricum prea puțini copii fac sport, să blochezi accesul la infrastructura sportivă este un sabotaj la sănătatea cetățenilor noștri.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care am susținut proiectul prin care terenurile de sport din curtea școlii să poată fi folosite în afara orelor de program. Și acesta este motivul pentru care am depus în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului adoptat astăzi un amendament prin care să facilităm accesul tuturor celor care doresc să intre în bazele sportive ale statului”.

„Până acum, era practic imposibil din cauza birocrației ca cineva să aibă acces, contra cost desigur, la o bază sportivă. Prioritatea este ca oricine face sport în mod organizat – copii, juniori, adulți, să poată folosi mai ușor o bază sportivă modernă.

Și da, mă bucur că această lege va pune punct și uneia dintre cele mai mari rivalități din fotbalul românesc. Cred că a venit timpul ca și în România rivalitatea să fie înțeleasă doar în termeni sportivi, iar echipele să poată împărți fără probleme același stadion. Dacă au putut Roma și Lazio sau Inter cu Milan, sunt convins că vor putea și Steaua cu FCSB”, a scris Marcel Ciolacu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT