Life

Cazul bizar al unei femei dispărute acum 8 ani. Le-a spus polițiștilor că nu a dispărut, de fapt, niciodată

Cazul bizar al unei femei dispărute în urmă cu 8 ani. A contactat Poliția și a spus că nu a dispărut, de fapt, niciodată.
24.08.2023 | 19:42
Cazul bizar al unei femei disparute acum 8 ani Lea spus politistilor ca nu a disparut de fapt niciodata
O femeie a fost dată dispărută 8 ani, dar nu a lipsit niciodată. Sursa foto: Oakland Police Department, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cazul bizar al unei femei dispărute acum 8 ani, a șocat pe toată lumea. Aceasta a contactat oamenii legii, spunând că nu a dispărut niciodată. A fost găsită teafără și nu a fost atacată în vreun fel.

Cazul bizar al unei femei dispărute acum 8 ani. Aceasta nu a lipsit, de fapt, niciodată

Lisa Hu, acum în vârstă de 31 de ani, s-a înstrăinat de familia ei cu mult timp în urmă. Rudele au raportat-o dispărută în urmă cu aproximativ opt ani, pe 8 decembrie 2015.

ADVERTISEMENT

Ultima dată, femeia a fost văzută la blocul 900, aflat pe strada 34 din Oakland, California, SUA. La momentul respectiv, Lisa era în stare bună din punct de vedere fizic și psihic, după cum a spus familia sa.

Femeia a contactat Departamentul de Poliție din Oakland și a declarat că nu a dispărut, de fapt, niciodată, potrivit metro.co.uk. Recent, Lisa Hu a fost scoasă de autorități de pe lista persoanelor date dispărute.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost găsită de oamenii legii, care au confirmat că aceasta este în siguranță. Autoritățile nu au dezvăluit unde era Lisa în timp ce era dată dispărută.

În schimb, au spus că femeia nu a fost rănită și nici ținută împotriva voinței sale. De altfel, Hu s-a reîntâlnit cu mama ei, după mulți ani, relatează presa străină.

ADVERTISEMENT

Cei de la Departamentul de Poliție au stabilit că Lisa nu a fost victima unei răpiri. Postările din mediul online, realizate pentru căutarea ei, au fost șterse pentru a i se respecta confidențialitatea.

Un alt caz asemănător s-a petrecut recent

Cu mai puțin de o lună înainte ca Lisa Hu să fie găsită, a avut loc un alt caz asemănător. Alicia Navarro, o tânără de 18 ani dată dispărută chiar înainte de a împlini 15 ani, a intrat într-o secție de Poliție din Montana, la mai bine de 1.600 de km de locuința ei din Arizona. Aceasta a vrut să se scoată de pe lista persoanelor dispărute.

ADVERTISEMENT

Alicia s-a reîntâlnit cu mama ei după ce a fost găsită. Tânăra a declarat că nu a avut parte de niciun fel de violență în perioada în care a fost dispărută.

Cu toate acestea, cazul Aliciei a dat naștere unor controverse. Un bărbat a fost arestat chiar într-un apartament aflat în apropierea secției de poliției, iar martorii susțin că au văzut o fată care semăna cu ea ieșind din aceeași cameră.

La finalul lui iulie, interesul pentru cazul Aliciei a fost, în continuare, destul de mare. Mama tinerei, Jessica Nunez, a postat un clip video emoționant pe rețelele sociale. Femeia le-a mulțumit tuturor pentru ajutor.

ADVERTISEMENT
Tags: