Fotbal intern

Horia Tecău e în sferturi la Barcelona, la dublu / Ruben Albes, fostul antrenor al lui Hermannstadt, va antrena în Spania

21.04.2021 | 08:32
Horia Tecau e in sferturi la Barcelona la dublu  Ruben Albes fostul antrenor al lui Hermannstadt va antrena in Spania
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă în fiecare zi un LIVE BLOG cu știrile sportive de ultimă oră, informații noi din sportul românesc și cel mondial. Rezultate din fotbal, tenis, baschet, handbal sau din orice altă competiție sportivă le puteți afla accesând LIVE BLOG-ul cu informații de ultimă oră.

Tecău și Krawietz au produs surpriza la Barcelona

UPDATE, 21 aprilie, ora 08:33 / Perechea Horia Tecău/Kevin Krawietz (România/Germania) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de 500 de puncte de la Barcelona, cu premii totale de 1,7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Ei au învins, în primul tur, cu scorul de 7-6 (4), 7-6 (3), perecehea Marcel Granollers/Horacio Zeballos (Spania/Argentina), cap de serie numărul 2. În manşa următoare, învingătorii vor da piept cu cuplul australian John Peers/Luke Saville. Calificarea în sferturi este recompensată cu un premii total de 17.100 de euro şi cu câte 90 de puncte ATP.


Ruben Albes a semnat cu Lugo, în liga a doua din Spania

UPDATE, 20 aprilie, ora 16:49 / Fostul antrenor al lui FC Hermannstadt, Ruben Albes este noul tehnician al formației din Segunda Division, CD Lugo și are misiunea de a salva echipa de la retrogradare. Lugo se situează pe locul 20, cu 36 de puncte, la două lungimi de locul 18, primul deasupra liniei roșii, ocupat de Alcorcon, cu 38 de puncte.

ADVERTISEMENT

Ruben Albes a devenit cunoscut iubitorilor de fotbal din România în 2020, în momentul în care a semnat cu FC Hermannstadt, club patronat la vremea respectivă de impresara Anamaria Prodan. Albes era liber de contract din ianuarie de când a fost demis de pe banca sibienilor din cauza rezultatelor slabe.


Dunărea Brăila a transferat-o pe Mayssa Pessoa

UPDATE, 20 aprilie, ora 16:24 / Conducerea echipei de handbal feminin Dunărea Brăila a reușit să obțină semnătura portarului Mayssa Pessoa, care a câștigat Liga Campionilor cu CSM București în 2016.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte fericită că m-am întors în România și că fac parte din acest frumos proiect ambițios pe care Brăila îl are și sunt destul de sigură că se poate realiza. România este țara pe care o iubesc cel mai mult, dintre toate țările în care am fost, fiindcă aici am câștigat cea mai importantă competiție din lume la handbal, Liga Campionilor.

Este țara în care, așa cum am spus de atâtea ori, atunci când este posibil, aș vrea să mă întorc. Liga Națională va deveni foarte puternică în sezonul următor și sunt extrem de motivată pentru asta și sigură că voi fi 150% pregatită să încep.

ADVERTISEMENT

Țin să mulțumesc conducerii Dunării Brăila și în special președintelui George Caranica pentru încrederea acordată și pentru acest proiect minunat pe care mi l-a propus.

Dunărea Brăila va crește și va crește rapid iar noi, jucătorii, ne vom asigura ca acest lucru să se realizeze. Vă mulțumesc foarte mult și îmi doresc să ne vedem în curând, în România”, a declarat Mayssa Pessoa, care a semnat un contract pe doi ani cu Dunărea Brăila.


Cîrstea și Bogdan s-a calificat în optimi la Istanbul

UPDATE, 20 aprilie, ora 15:01 / Jucătoarele de tenis Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan s-au calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale de 235.238 de dolari.

Cîrstea, locul 67 WTA, a învins-o pe Katerina Kozlova (Ucraina), scor 6-4, 7-6 (6), după exact dpuă ore de joc, în timp ce Bogdan, locul 102 WTA, a câştigat în două seturi simetrice în faţa japonezei Nao Hibino, scor 6-3, 6-3, după o oră şi 14 minute.

Fiecare româncă şi-a asigurat un cec de 3.675 dolari şi 30 de puncte WTA. În optimi, Cîrstea o va întâlni pe rusoaica Anastasia Potapova, locul 76 WTA, iar Bogdan va juca împotriva câştigătoarea meciului dintre Barbora Krejcikova (Cehia), a cincea favorită, şi turcoaica Cagla Buyukakcay.


Orele de disputare a meciurilor din etapa a 5-a din Liga 1

UPDATE, 20 aprilie, ora 11:05 / LPF a stabilit programul și orele de disputare a meciurilor din etapa a 5-a a play-off-ului și play-out-ului din Liga 1.

Vineri, 30 aprilie

Ora 17:30 Gaz Metan Mediaș – FC Argeș

Sâmbătă, 1 mai

Ora 15:00 FC Botoșani – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Ora 17:30 UTA Arad – Chindia Târgoviște

Duminică, 2 mai

Ora 13:30 Astra Giurgiu – Poli Iași

Ora 16:00 FC Voluntari – FC Hermannstadt

Ora 18:30 FC Viitorul – Dinamo

Ora 21:00 Academica Clinceni – Universitatea Craiova

Luni, 3 mai

Ora 20:30 FCSB – CFR Cluj


23 aprilie, data la care se judecă cazul de rasism de la Chindia – Hermannstadt

UPDATE, 20 aprilie, ora 10:25 / Comisia de Disciplină a FRF va analiza la 23 aprilie acuzaţiile de rasism de la meciul Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt, din prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

”Eliminare Romario Santos Pires (FC Hermannstadt) – Se citează în faţa Comisiei: arbitrul Adrian Cojocaru, al patrulea oficial Iulian Dima, jucătorul Adrian Piţian şi jucătorul Romario Santos Pires. Termen 23.04.2021, ora 12.00”, a anunţat lpf.ro.

Fotbalistul echipei Hermannstadt, Romario Pires, l-a acuzat de rasism pe jucătorul Chindiei Târgovişte, Andrei Piţian, la finalul meciului contând pentru prima etapă a play-out-ului Ligii 1.


Rapid a transferat o vicecampioană mondială la handbal

UPDATE, 20 aprilie, ora 10:23 / Echipa feminină de handbal Rapid a anunţat pe site-ul oficial transferul jucătoarei spaniole Ainhoa Hernandez Serrador, în vârstă de 26 de ani, pentru sezonul viitor.

Aceasta evoluează în Spania la formația Zubileta Evolution Zuazo (locul 3 în clasamentul actual) şi este cel mai bun pivot din ultimele două sezoane ale Ligii Spaniole. Jucătoarea este şi componentă a naţionalei Spaniei cu peste 130 de goluri înscrise în 88 de selecţii. În 2019 a obţinut medalia de argint la Campionatul Mondial din Japonia, iar în 2018 medalia de aur la Jocurile Mediteranene de la Terragona.


FC Argeș, primul transfer pentru sezonul viitor

UPDATE, 20 aprilie, ora 10:15 / Conducătorii clubului FC Argeș se pregătesc deja pentru sezonul viitor și au reușit transferul mijlocașului de 21 de ani Alexandru Ișfan de la CS Mioveni.

Conform gsp.ro, jucătorul care se încadrează în regula U21 a semnat un contract valabil pe trei sezoane sezoane, iar suma de transfer s-a ridicat la 50.000 euro.

În plus, piteștenii l-au promovat la prima echipă pe mijlocașul Mario Mitoi, de doar 16 ani. Acesta a semnat primul său contract de profesionist, pe o durată de cinci sezoane.

ADVERTISEMENT