Life

Cazul femeii care a născut de două ori în 22 de zile. Cum a fost posibil așa ceva

Cazul unei tinere care a devenit mamă de două ori în numai 22 de zile. Cum s-a întâmplat acest lucru și unde mai exact.
12.04.2024 | 13:21
Cazul femeii care a nascut de doua ori in 22 de zile Cum a fost posibil asa ceva
Cazul unei tinere care a devenit mamă de două ori în numai 22 de zile. Cum s-a întâmplat acest lucru și unde mai exact. Sursa foto: nypost.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cazul femeii care a născut de două ori în 22 de zile. Cum a fost posibil așa ceva. Surprinderea a fost uriașă chiar și în rândul cadrelor medicale care au consultat-o și i-au alături. A fost internată în două spitale diferite.

Cazul unei tinere care a devenit mamă de două ori în numai 22 de zile. Cum s-a întâmplat acest lucru și unde mai exact

Cazul unei tinere care a devenit mamă de două ori în numai 22 de zile. Cum s-a întâmplat acest lucru și unde mai exact. Doyle Kayleight din Marea Britanie a rămas însărcinată în octombrie 2020, când a aflat că va aduce pe lume gemeni.

ADVERTISEMENT

În ziua în care s-a declanșat travaliul a mers la spital, însă a aflat că bebelușul din pântecele sale a venit pe lume mort. Totul s-a desfășurat în martie 2021. Niciun medic nu i-a spus ce se petrece cu geamănul micuțului, așa că a fost trimisă acasă.

„Eram conștientă de toate riscurile pe care le aducea o sarcină cu gemeni. Am plătit chiar și la clinici private pentru că eram atât de îngrijorată de complicații. Când am ajuns la 22 de săptămâni și jumătate, la propriu, eram în pat.

ADVERTISEMENT

Am avut cea mai mare durere din întreaga mea viață. Nu eram sigură ce se întâmplă, așa că m-am dus la toaletă și am observat că mi s-a rupt apa”, a povestit tânăra de 22 de ani, scrie nypost.com.

Doyle Kayleight, detalii despre nașterea celui de-al doilea geamăn

Doyle Kayleight a oferit o serie de detalii despre nașterea celui de-al doilea geamăn, mai ales că prima unitate medicală a trimis-o acasă. Tânăra de 22 de ani a devenit mamă 22 de zile mai târziu, când a venit pe lume un băiat.

ADVERTISEMENT

I-a pus numele Astro, acesta având o greutate de numai 2 kilograme. Micuțul s-a născut prin cezariană, la un alt spital britanic. A supraviețuit, în ciuda faptului că medicii nu se așteptau să trăiască prea mult pentru că avea mai multe complicații medicale.

Bebelușul s-a născut cu o gaură în inimă și rinopatie, care provoacă creșterea anormală a vaselor de sânge în ochi. După această experiență proaspăta mămică a mărturisit că nu a mai întâlnit pe nimeni care să fie într-o situație similară cu a sa.

ADVERTISEMENT

„Nu am avut niciodată un astfel de record. După trauma nașterii primului meu copil am fost uimită când mi-au spus că pot merge acasă. Până în ziua de azi încă nu pot găsi o femeie din Marea Britanie care să bată recordul de 22 de zile”, a mai spus mama.

ADVERTISEMENT