News

Cazul femeii tranșate pe A1: a fost crima filmată? Suspectul turc avea camere video pe toată proprietatea. Conflict violent înainte de omor

Turcul acuzat că a ucis-o și tranșat-o pe Mirela Bîtfoi, femeia al cărui cadavru a fost descoperit pe A1, avea casa înțesată de camere video.
15.04.2024 | 16:32
Cazul femeii transate pe A1 a fost crima filmata Suspectul turc avea camere video pe toata proprietatea Conflict violent inainte de omor
Turcul bănuit că a ucis-o pe Mirela și i-a abandonat cadavrul tranșat pe A1, are casa plină de camere de supraveghere / Colaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Moartea Mirelei Bîtfoi, femeia găsită tranșată pe un câmp din apropierea autostrăzii A1, s-ar fi produs în imobilul în care cetățeanul turc Abdulkadir Cam îl deține, în cartierul Rahova. Anchetatorii ar fi găsit aici mai multe pete de sânge, precum și bucăți de sârmă similară cu cea găsită lângă cadavrul femeii.

Turcul și-a filmat vecinii care au intrat peste el în casă

Un detaliu interesant este că turcul bănuit de crimă avea casa înțesată de camere de supraveghere video, care filmau atât în interior, cât și în exterior. Acestea au fost montate cu mai mulți ani în urmă, când turcul și-a deschis un service auto la parterul casei. Ulterior, el le-a mutat la etaj, filmând terasa de acces în imobilul care îi servea drept locuință, inclusiv spre geamul camerelor.

ADVERTISEMENT

Practic, nimeni nu putea să intre sau să iasă din casa lui Abdulkadir fără ca acesta să nu apară pe înregistrările camerelor de supraveghere.

Obsesia cetățeanului turc provine și de la conflict mai vechi pe care acesta îl avea cu o familie care locuiește într-o casă vecină. În anul 2019, cetățeanul turc a fost implicat într-un incident violent, în urma căruia Abdulkadir Cam a fost amenințat cu moartea și lovit cu pumnii de mai mulți membrii ai respectivei familii. Unul dintre agresori a intrat fără drept în locuința cetățeanului turc, după ce i-a distrus una dintre camere, pe care a lovit-o cu o lopată.

ADVERTISEMENT

Unul dintre agresori i-a lovit camera cu lopata

Incidentul a pornit de la faptul că Abdulkadir a surprins mai mulți copii care îi vandalizau gardul cu vopsea, l-a prins pe unul dintre ei și a chemat poliția. Drept răzbunare, vecinii au urcat pe acoperișul proprietății turcului, escaladând gardul comun, și l-au distrus folosind obiecte ascuțite cu care au străpuns țigla metalică.

”Camera denumită in sistem CAM02 surprinde la ora 13:18 cum persoana vătămată poartă o discuţie în contradictoriu cu suspectul M. Claudiu Cristian, de faţă fiind şi o persoană de sex feminin şi un băiat, probabil soţia şi fiul suspectului. Discuţia are loc pe trotuarul din faţa locuinţei persoanei vătămate, acesta stând în tocul uşii de acces.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, se retrage puţin, fiind urmat de suspectul M. Claudiu Cristian însă după foarte puţin timp cel din urmă iese in fugă pe stradă, totodată, se observă că persoana vătămată are în mână un obiect alungit.

În timp ce persoana vătămată Cam Abdulkadir închide uşa de acces, M. Claudiu Cristian revine cu o lopată asupra sa cu care loveşte atât uşa locuinţei în repetate rânduri, cât şi camera de supraveghere video care este scoasă din funcţiune”, se arată în rechizitoriul dosarului format ca urmare a plângerii cetățeanului turc.

ADVERTISEMENT

În 2020, turcul a fost bătut cu o bară metalică

În iunie 2020, Abdulkadir Cam avea să fie din nou agresat de membrii aceleiași familii, de data asta din cauza unei dispute legate de modul în care aceștia își parcau mașina în fața porții cetățeanului turc. De această dată, victima a fost lovită cu pumnii, picioarele și o bară metalică, la nivelul capului, toracelui, abdomenului și membrelor. Agresiunea s-a petrecut în curtea proprietății, acolo unde vecinii au pătruns ilegal.

În urma bătăii încasate, Abdulkadir Cam a avut nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatului medico-legal pe care acesta l-a scos.

”Pentru a reţine aceste aspecte de fapt, instanţa de fond s-a întemeiat pe probele administrate în cursul urmăririi penale, pe declaraţiile persoanei vătămate şi ale inculpaţilor (inclusiv pe contradicțiile dintre declarațiile pe care aceștia le-au dat în cursul urmăririi penale), corelate cu imaginile camerelor de supraveghere (în declaraţia din data de 04.09.2020, persoana vătămată a arătat faptul că în faţa imobilului său sunt camere de supraveghere montate, la dosar fiind depuse înregistrări făcute de două camere de supraveghere (notate pe imagini cam 01 şi cam 02) şi procesul-verbal de vizionare a acestor imagini”, se arată și în acest dosar.

Anchetatorii caută dovezi ale crimei pe înregistrări

În acest moment, anchetatorii încearcă să afle dacă în noaptea crimei, camerele de supraveghere funcționau și au surprins momentul în care Mirela Bîtfoi, victima de pe A1, a pătruns în imobil sau chiar pe cel al crimei.

Abdulkadir Cam a fost arestat săptămâna trecută, iar procurorii cred că acesta a comis crima acasă. Surse din anchetă spun că cei doi s-ar fi certat din cauza unor sume de bani pe care turcul i le-ar fi împrumutat victimei. Femeia n-a mai vrut să înapoieze banii, susținând că respectivele sume erau, de fapt, cadou. Se pare că bărbatul ar fi apelat de mai multe ori la servicii sexuale prestate de victimă.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot...
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze