News

Suspectul crimei de lângă A1 a fost reținut. Ce s-a descoperit în casa afaceristului turc

Suspectul crimei de lângă A1 a fost reținut, vineri dimineață, de oamenii legii. Este vorba despre un afacerist turc, stabilit în România.
12.04.2024 | 08:00
Suspectul crimei de langa A1 a fost retinut Ce sa descoperit in casa afaceristului turc
Suspectul crimei de lângă A1 a fost reținut. Colaj Fanatik/ Foto Aktual 24/ Facebook
ADVERTISEMENT

Suspectul crimei de lângă A1 a fost reținut după ce au fost desfășurate percheziții în casa acestuia, timp de aproape 14 ore. Totodată, el a fost audiat noaptea trecută. Este vorba despre un afacerist turc, stabilit de aproximativ 20 de ani în România.

Suspectul crimei de lângă A1, reținut de polițiști

Cam Abdulkadir era un fost client al victimei. Anchetatorii au descoperit urme de sânge în casa acestuia, dar și alte probe care conturează ideea unei crime. Mostre de ADN au fost trimise la Institutul de Medicină Legală, pentru a fi efectuate analize.

ADVERTISEMENT

De altfel, sora victimei spune că, în ziua dispariției, Mirela avea stabilită o întâlnire cu afaceristul turc. Totodată, vecinii spun că bărbatul este agresiv, având foarte des conflicte cu ei. Ba chiar, la un moment dat ar fi amenințat copiii din cartier cu un cuțit.

Soția lui a murit acum câțiva ani și era văzut, deseori, aducând femei în casă. De altfel, Mirela, femeia ucisă, a fost văzută în compania lui de mai multe ori, inclusiv de vecinii individului suspect de crimă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul susține că este nevinovat

De-a lungul timpului, pe numele turcului au fost deschise mai multe dosare penale. În această dimineață, bărbatul a fost reținut, fiind suspect că a ucis-o pe femeie. Pe de altă parte, bărbatul spune că este nevinovat și nu a cooperat cu autoritățile.

Mirela Bîftoi, în vârstă de 38 de ani, lucra ca escortă. Era originară din Zimnicea, Teleorman, dar locuia în sectorul 5 din București, Ea a fost dată dispărută încă din luna martie. Cu o săptămână în urmă, pe 5 aprilie, trupul ei a fost găsit lângă A1, București-Pitești, în localitatea Olteni din județul Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Cei care au făcut macabra descoperire sunt muncitori în construcții. Bărbații au sunat la 112, iar în zona respectivă au ajuns anchetatorii. Totodată, fragmente din cadavru au fost descoperite împrăștiate pe câmp.

Zona respectivă a fost împânzită de polițiști, jandarmi și pompieri, fiind ridicate toate probele. De altfel, au fost analizate imaginile de pe camerele de supraveghere amplasate în apropiere.

ADVERTISEMENT

„Activitățile sunt în curs de desfășurare, fiind conduse de un procuror de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Dâmbovița, iar, ulterior, în funcție de rezultatul investigațiilor, vor fi comunicate informații de interes pentru opinia publică”, anunțau oamenii legii.

 

ADVERTISEMENT