News

Comportamentul dubios al turcului bănuit că a comis crima din Dâmbovița: ”Se ducea pe centură și aducea femei acasă”

Apar dezvăluiri în legătură cu suspectul care ar fi comis crima din Dâmbovița. Comportamentul dubios al cetățeanului turc.
12.04.2024 | 16:02
Comportamentul dubios al turcului banuit ca a comis crima din Dambovita Se ducea pe centura si aducea femei acasa
Dezvăluiri despre suspectul bănuit că ar fi comis crima din Dâmbovița: comportamentul dubios al turcului. Sursa foto: Facebook / captură Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un turc care are și cetățenie germană este bănuit că a comis crima din Dâmbovița, de lângă Autostrada A1. Comportamentul său dubios din ultima vreme l-a adus în această ipostază.

Dezvăluiri despre suspectul bănuit că ar fi comis crima din Dâmbovița: comportamentul dubios al turcului

Un turc este principalul suspect în cazul femeii de 38 de ani ucise și tranșate, al cărei cadavru a fost găsit într-un sac lângă Autostrada A1, în județul Dâmbovița. Joi, importante echipaje de la poliție i-au controlat acestuia proprietatea.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 64 de ani, acest individ este o persoană extrem de dubioasă. Cel mai bine îl descriu persoanele care l-au văzut zilnic în toată această perioadă: vecinii săi.

Aceștia îl prezintă ca fiind un tip dubios, violent, ascuns, mereu pus pe scandal. Mai mult, oamenii din zonă dezvăluie că l-au văzut de mai multe ori în compania Mirelei, tânăra ucisă.

ADVERTISEMENT

Recent, în lunile februarie și martie, victima a fost văzută în compania bărbatului. Nu oriunde, ci chiar la casa acestuia. ”De vreo două ori a venit la dânsul, o dată a ţinut-o în maşină, o dată a coborât. În februarie, martie”, spune un vecin, conform Observator News.

Se pare că Mirela nu era singura femeie care ajungea la domiciliul suspectului. ”Se ducea mereu pe centură şi aducea femei acasă”, afirmă un alt vecin al turcului.

ADVERTISEMENT

Cetățeanul turc, reținut sub acuzația de omor

După mai bine de 14 ore de percheziții și audieri, anchetatorii au luat decizia reținerii unui cetățean turc, principalul suspect în cazul crimei de lângă Autostrada A1, în județul Dâmbovița.

Vineri, polițiștii au mers la casa acestuia, la marginea cartierului Rahova din București, pentru a strânge probe, mai precis urme de ADN sau orice alt obiect care să arate legătura dintre el și femeia ucisă în luna martie. Aici s-ar fi găsit dovezi concludente care îl incriminează. E vorba de pete de sânge și o sârmă cu care ar fi legat victima.

ADVERTISEMENT

După toate aceste elemente puse cap la cap, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița au confirmat că au dispus începerea acțiunii penale pentru infracțiunea de omor.

Suspectul, Abdulkadir Cam, va ajunge la instanță cu propunerea de arestare preventivă. Conform procurorilor, s-a constatat că în noaptea de 6 spre 7 martie inculpatul, care avea ”o relație tensionată” cu victima Mirela B., a ucis-o pe aceasta în timp ce era acasă la el, în Rahova.

ADVERTISEMENT
Tags: