Life

Ce a ajuns să facă fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel. Deși a terminat două facultăți, are un job complet neașteptat

Fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel i-a luat prin surprindere pe mulți. Deși a terminat două facultăți, Cristian a ales un job complet neașteptat.
13.03.2023 | 13:21
Ce a ajuns sa faca fiul cel mic al lui Alexandru Arsinel Desi a terminat doua facultati are un job complet neasteptat
Ce a ajuns să facă fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, Cristian. Sursă foto: Facebook, captură bzb.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel s-a stins din viață în urmă cu doar câteva luni de zile. Se pare însă că fiul cel mic al actorului nu este reținut când vine vorba de munca de jos, asta în ciuda faptului că are studii superioare, Cristian absolvind două facultăți.

Cu ce se ocupă fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel

Cu ce a ajuns să se ocupe fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel? Jurnaliștii l-au surprins pe Cristian la piață în acest weekend, în jurul prânzului. Fiul actorului era vânzător într-o piață situată nu foarte departe de locuința familiei din zona Cotroceni.

ADVERTISEMENT

Ce vine Cristian Arșinel? Legume și fructe proaspete, scriu cei de la click.ro. Printre acestea se numără struguri, mere, praz, dar și alte legume și se pare că un număr destul de mare clienți stătea la rând la taraba acestuia pentru a se aproviziona cu toate cele necesare.

Dacă de la distanță pare un job cât se poate de simplu, aflați că în spate să un plan de afaceri destul de mare. Cristian Arșinel și-a amenajat un solar pe un teren din apropierea Capitalei, iar acolo cultivă legume și fructe pe care mai apoi le vinde în piața din București.

ADVERTISEMENT

Iar planurile lui nu se opresc chiar aici, iar asta povestea chiar regretatul actor, Alexandru Arșinel, în urmă cu ceva timp, care de altfel și-a ajutat fiul cât încă se simțea în putere. Actorul dezvăluia atunci că fiul său a renunțat la două diplome dobândite în timpul studiilor, dar și la niște job-uri la care mulți doar visează.

Alexandru Arșinel, mulțumit de inițiativa fiului său

Toate astea pentru a-și urma pasiunea și anume agricultura. Deși a fost asistentul directoarei juridice de la Curtea de Conturi și angajat al Băncii Române de Dezvoltare, Cristian Arșinel își dorește ca legumele și fructele sale să ajungă să fie vândute și în supermarketurile din țară.

ADVERTISEMENT

„Este emoționant momentul pentru că eu, de fapt, m-am dus să-l văd pe copilul meu ce face. A renunțat la două diplome la două facultăți și a vrut să-și demonstreze lui că poate să facă o afacere de unul singur, fără să fie plătit de cineva.

El a fost director, asistentul directoarei juridice de la Curtea de Conturi, a fost angajat al Băncii Române de Dezvoltare. Și cu toate astea și-a luat inima în dinți și a spus că vrea să se descurce singur”, povestea în urmă cu ceva timp, Alexandru Arșinel, fiind încântat de inițiativa fiului său.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Bogdan Arșinel, fiul cel mare al regretatului actor a luat-o pe un cu totul alt drum. Acesta este de profesie inginer constructor și a adunat sume consistente de bani din chirii. El deține inclusiv o proprietate pe o insulă grecească care îi aduce venituri suplimentare.

ADVERTISEMENT