Life

Cine sunt Bogdan şi Cristian, copiii lui Alexandru Arşinel. Cu ce se ocupă cei doi

Alexandru Arșinel a murit joi, la 83 de ani, și lasă în urmă o soție (Marilena) și doi băieți, Bogdan Traian şi Cristian Arşinel.
29.09.2022 | 23:32
Cine sunt Bogdan si Cristian copiii lui Alexandru Arsinel Cu ce se ocupa cei doi
Alexandru Arșinel alături de cei doi fii ai săi. Foto: captură bzb.ro, adevarul.ro - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

De altfel, cel care confirmat pentru FANATIK că actorul de comedie a murit la Spitalul Universitar din București a fost chiar Bogdan. El a fost născut în anul 1970, dar nu a moștenit talentul actoricesc al tatălui.

Alexandru Arșinel lasă în urmă o familie frumoasă

Conform adevarul.ro, Bogdan este inginer constructor și de-a lungul anilor ar fi făcut avere de pe urma chiriilor. Nici Cristian – născut în 1973 – nu fost atras de scenă și luminile reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Fiul cel mic al actorului de comedie a urmat cursurile Facultății de Drept și apoi a decis că este timpul să se înscrie la Academia de Studii Economice din București (ASE). Culmea, el nu și-a dezvoltat o afacere care are legătură cu studiile sale.

Cristian Arșinel s-a orientat către agricultură în cele din urmă, iar la un moment dat, Alexandru Arșinel chiar a vândut în piață legumele cultivate de fiul său.

ADVERTISEMENT

Atât Bogdan, cât și Cristian au avut copii, astfel că Alexandru și Marilena Arșinel au simțit bucuria de a fi bunici. În ceea o privește pe Marilena, trebuie spus că actorul și-a cunoscut soția în anul 1966.

Soția lui a fost asistentă medicală

La acea vreme, ea era asistentă medicală. După doi ani de conviețuire, ei au decis să se căsătorească. Căsnicia celor doi a fost marcată de un moment dificil în urmă cu doar câțiva ani, când Marilena a rămas imobilizată în scaunul cu rotile.

ADVERTISEMENT

La această situație s-a ajuns după ce soția actorului a căzut în cap după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări. Transportată de urgență la spital, ea a fost supusă unei intervenții chirugicale.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de chirurgi, Marilena a rămas cu sechele și are nevoie de îngrijiri permanente. Altfel, amintim că bunul prieten al actorului, Vasile Muraru, a lansat dezvăluiri tulburătoare după moartea lui Alexandru Arșinel.

ADVERTISEMENT

În același context, Gabriel Fătu a declarat pentru FANATIK că este devastat după moartea lui Alexandru Arșinel. A fost și o reacție dură după moartea lui Alexandru Arșinel, iar Călin Geambașu a declarat că actorul s-a legat cu lanţuri de scaun şi poziţie.

 

 

ADVERTISEMENT