Life

Ce a apărut în locul în care a murit Răzvan Ciobanu la peste un an de la accident: ”Îmi vine să desfac aerul”

22.07.2020 | 07:31
Ce a aparut in locul in care a murit Razvan Ciobanu la peste un an de la accident Imi vine sa desfac aerul
Ce a apărut în locul în care a murit Răzvan Ciobanu la peste un an de la accident: ”Îmi vine să desfac aerul”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viață în urmă cu mai bine de un an, într-un accident cumplit în timp ce se întorcea de pe litoralul românesc. Vestea fulgerătoare a morții designerului a lăsat un gol imens în sufletele familiei și prietenilor care nu l-au uitat.

Mai multe persoane care locuiesc în zona în care regretatul designer a murit au mers pe câmpul din apropiere de Năvodari, unde au făcut un gest impresionant. Potrivit wowbiz.ro, prietenii și localnicii au ridicat o placă de marmură în memoria vedetei care a plecat prea repede dintre noi.

ADVERTISEMENT

Placa de marmură a fost fixată chiar în locul în care oamenii legii au găsit mașina distrusă a creatorului de modă, trupul neînsuflețit al acestuia aflându-se în afara autoturismului. Gestul făcut de prieteni cuprinde și câteva versuri emoționante.

Ce au adus prietenii la locul unde designerul și-a pierdut viață pe 29 aprilie 2019

„Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec…”, sunt versurile care apar pe placa de marmură în memoria lui Răzvan Ciobanu.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” a murit la vârsta de 43 de ani, primele informații arătând că acesta nu purta centura de siguranță și avea viteză foarte mare în momentul producerii accidentului. Cel mai probabil acesta a adormit la volan, a părăsit carosabilul și a mers zeci de metri pe un câmp.

Înainte de a se opri într-un copac, autoturismul condus de regretatul designer a acroșat mai mulți copaci dintr-un stufăriș și s-a rostogolit, spun specialiștii în domeniu. Răzvan Ciobanu se afla singur în mașina care era a unui prieten din Călărași.

ADVERTISEMENT
Placa de marmură în memoria lui Răzvan Ciobanu
Placa de marmură în memoria lui Răzvan Ciobanu, lăsată în locul unde s-a produs accidentul. Sursa foto: wowbiz.ro

Cine a fost creatorul de modă Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu s-a născut pe 28 ianuarie 1976 și a avut prima sa prezentare de modă la vârsta de numai 19 ani. De-a lungul carierei sale a avut numeroase prezentări de modă internaționale. De asemenea, designerul a colaborat cu branduri cunoscute, inclusiv cu Irina Schrotter. 

Poate cea mai cunoscută colecție a sa este cea de primăvară-vară, intitulată sugestiv „Rochia” și lansată în 2009. Colecția lui Răzvan Ciobanu de la vremea respectivă conținea 70 de rochii de seară fiind primită de criticii de modă cu numeroase reacții pozitive. 

ADVERTISEMENT

Regretatul creator de modă s-a confruntat la începutul carierei sale cu câteva probleme cu greutate, dar după ce a ținut o dietă a reușit să slăbească în mod spectaculos. De la o greutate de 130 de kilograme, Răzvan Ciobanu ajunsese la circa 83 de kilograme.

Acesta a devenit renumit și după ce a recunoscut public că este homosexual, însă nu a dorit niciodată să vorbească despre acest subiect pe care l-a considerat întotdeauna un lucru personal.

 

ADVERTISEMENT