Life

Ce a apărut la locul accidentului mortal al lui Răzvan Ciobanu, la 3 ani de la tragedie: “Îmi vine să desfac aerul”

Ce a apărut la locul accidentului mortal al lui Răzvan Ciobanu, la aproape trei ani de la tragedie. Localnicii și apropiații regretatului designer au făcut un gest în memoria sa.
29.01.2022 | 11:22
Ce a aparut la locul accidentului mortal al lui Razvan Ciobanu la 3 ani de la tragedie Imi vine sa desfac aerul
ADVERTISEMENT

La locul accidentului mortal al lui Răzvan Ciobanu, petrecut în urmă cu aproximativ trei ani, a apărut o placă de marmură cu niște versuri scrise în memoria regretatului creator de modă.

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață pe 29 aprilie 2019, imediat după Paște, în urma unui accident cumplit de mașină. Împrejurările morții lui sunt considerate suspecte până în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Designerul nu a fost uitat de oamenii care l-au cunoscut și care l-au apreciat. Prietenii și localnicii din zona în care a avut loc accidentul au făcut un gest surprinzător în memoria lui Răzvan Ciobanu.

Ce a apărut la locul accidentului mortal al lui Răzvan Ciobanu, la trei ani de când și-a pierdut viața

Accidentul mortal în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în 2019 a avut loc în județul Constanța, pe DJ226 Năvodari – Săcele.

ADVERTISEMENT

Localnicii și prietenii creatorului de modă au montat o placă de marmură la locul accidentului, unde au scris câteva versuri emoționante.

“Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec…”, sunt versurile de la locul unde a avut loc accidentul.

ADVERTISEMENT
Razvan Ciobanu
Locul in care a murit Razvan Ciobanu este marcat, crestineste, asa cum se cuvine Sursa foto: Fanatik

Moartea designerului a fost discutată mult timp după accident. Potrivit autorităților, Răzvan Ciobanu conducea cu viteză foarte mare și s-ar fi aflat singur la volan atunci când a avut loc accidentul.

Ulterior, acesta ar fi pierdut controlul mașinii din cauza vitezei, după care a intrat într-un copac. A murit la doar 43 de ani. Decesul său i-a întristat pe colegii de breaslă și pe oamenii care l-au apreciat.

ADVERTISEMENT

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre cei mai apreciați designeri vestimentari din România. Și-a început cariera în modă la doar 19 ani, atunci când a avut prima prezentare.

La finalul anilor ’90, a fost student la design vestimentar în Timișoara. De-a lungul carierei sale a participat la mai multe prezentări de modă. A avut propria emisiune dedicată modei la Radio Europa Nova Timișoara, “În mov și galben”.

În 2007, alături de Irina Schrotter și de alți designeri renumiți, Răzvan Ciobanu a participat la  expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfășurată la New York.

În primele trei sezoane “Bravo, ai stil!”, Răzvan Ciobanu a fost jurat al emisiunii. A acceptat să facă parte din acest proiect pentru că era despre modă.

ADVERTISEMENT