Life

Ce a apărut la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian la doi ani de la moartea artistului. Imagini emoționante

Ce se poate observa zilele acestea la locul de veci al lui Petrică Mîțu-Stoian, la doi ani de la înmormântare. Fotografii tulburătoare.
06.11.2023 | 14:50
Ce a aparut la mormantul lui Petrica Mitu Stoian la doi ani de la moartea artistului Imagini emotionante
Ce se poate observa zilele acestea la locul de veci al lui Petrică Mîțu-Stoian, la doi ani de la înmormântare. Fotografii tulburătoare. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce a apărut la mormântul lui Petrică Mîțu-Stoian la doi ani de la moartea artistului. Imagini emoționante din cimitirul Ungureni din Craiova, unde își doarme somnul de veci interpretul de muzică populară care a murit la 61 de ani.

Ce se poate observa zilele acestea la locul de veci al lui Petrică Mîțu-Stoian, la doi ani de la înmormântare. Fotografii tulburătoare

Ce se poate observa zilele acestea la locul de veci al lui Petrică Mîțu-Stoian, la doi ani de la înmormântare. 6 noiembrie este ziua în care solistul de muzică populară este pomenit de rudele sale, de apropiați și de fani.

ADVERTISEMENT

Regretatul interpret nu a fost uitat de cei dragi, care vin frecvent la cimitirul Ungureni din Craiova pentru a aprinde o lumânare și pentru a lăsa flori. Vezi AICI fotografiile tulburătoare cu buchetele lăsate de oameni.

Florile de toamnă înmiresmează mormântul. Alături de acestea se află un crin superb, un vas cu mărgăritar artificial pe criptă și multe alte buchete. Potrivit wowbiz.ro, pe cruce este agățată o coroană din trandafiri albi și frunze de brad.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată că, locul de veci al regretatului Petrică Mîțu-Stoian este îngrijit foarte bine și curățat constant. Mai mult, surorile artistului au comandat o troiță din lemn, care a fost sculptată în Maramureș.

Troița a fost așezată în curtea Bisericii din Isverna, județul Mehedinți, unde s-a născut solistul. În ziua parastasului, pe data de 28 octombrie 2023, aceasta a fost sfințită de rudele interpretului care sunt în război cu impresarul Doru Gușman.

ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu- Stoian, pomenit la doi ani de la moarte

Maria Tărchilă, una dintre surorile regretatului interpret de muzică populară, s-a ocupat deja de pomana de 2 ani. Femeia a împărțit bucate tradiționale în memoria cântărețului care a murit în Spitalul de Urgență Reșița.

„Am amplasat troița, am făcut parastasul și pomana în weekendul ce tocmai a trecut. Sâmbătă în 28, atunci am organizat totul pentru că se face mai înainte, nu se face în ziua în care se împlinesc doi ani.

ADVERTISEMENT

Am făcut și sfințirea troiței pe care am amplasat-o în curtea bisericii din sat, în memoria lui. A avut loc pomana de doi ani la restaurant și cam așa s-au desfășurat lucrurile”, a declarat sora lui Petrică Mîțu-Stoian, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT