Life

Ce a apărut pe mormântul lui Seby, tânărul ucis în accidentul de la 2 mai. Momente sfâșietoare pentru familia acestuia

Momente sfâșietoare la mormântul lui Seby, tânărul ucis în accidentul de la 2 mai. Ce a apărut acolo și ce s-a întâmplat cu toate coroanele de flori?
12.10.2023 | 08:32
Ce a aparut pe mormantul lui Seby tanarul ucis in accidentul de la 2 mai Momente sfasietoare pentru familia acestuia
Ce a apărut pe mormântul lui Seby, tânărul ucis în accidentul de la 2 mai. Sursă foto: captură România Tv, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La mormântul lui Seby, tânărul ucis în accidentul de la 2 mai, lucrurile nu mai arată la fel. Familia acestuia este distrusă, iar la fel și cei apropiați. Drept dovadă, s-au făcut o serie de schimbări importante.

Ce a apărut pe mormântul lui Seby, tânărul ucis în accidentul de la 2 mai

Accidentul de la 2 mai continuă să fie un subiect intens discutat. S-a produs în urmă cu aproape două luni de zile, iar doi tineri și-au pierdut viața. Este vorba despre Seby și despre Roberta.

ADVERTISEMENT

Vlad Pascu, cel care conducea mașina și care i-a lovit din plin pe cei doi, se află încă în spatele gratiilor. Încă nu este clar însă ce se va întâmpla cu acesta și care va fi pedeapsa pentru el.

În tot acest timp, probleme au apărut și pentru familia șoferului. Dacă el a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea vehiculului sub influența substanțelor interzise, mama și tatăl său au fost plasați sub control judiciar.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă între timp la mormântul lui Seby? Tânărul ucis în accidentul de la 2 mai încă este plâns de apropiați, dar și de părinții săi, care își revin cu greu după întreaga tragedie.

Cei de la wowbiz.ro au fost la mormântul lui Seby și se pare că toate coroanele de flori, care s-au uscat, au fost înlocuite. Astfel, au fost puse trei statuete cu îngerași, care stau una lângă cealaltă. Totodată, a mai fost amplasată și o inimă de lumânări.

ADVERTISEMENT

Momente dificile pentru familia acestuia

La capătul locului de veci a mai fost pusă și statueta unui cățeluș, iar locul arată impecabil. Sunt flori în ghiveci care înconjoară mormântul lui Seby, dar și candele care continuă să stea aprinse.

Iar părinții tânărului merg în fiecare zi la mormântului fiului lor. Tatăl lui Seby a povestit recent că ultimele opt săptămâni din viața familiei au fost unele cumplite. Merg la cimitir în fiecare zi și nu își găsesc deloc locul.

ADVERTISEMENT

“Au trecut 8 săptămâni foarte grele pentru noi. Doar serviciu şi cimitir, asta ne-a mai rămas. Mă culc cu el în gând, mă trezesc cu el. Am o poză cu el, i-am făcut tablou, când mă culc îl văd”, a declarat Valentin Olaru, tatăl lui Sebi, potrivit Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: